iTuš finta ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
seveda jim je to plus! Tisti ki si ga želijo si ga bodo kupili! Jaz osebno nisem vezan na nobeno firmo če bi hotel sem lahko tut na tušu jaz nimam nobeni predsodkov o nikogar! Ne samo da so si dali reklamo z samo namigom a iphona naredili so si tudi brezplačno reklamo saj se o tem veliko govori in špekulira (servis, blokade...)! Eni pa morete tudi vedet da tuš niso samo jogurti in solata ter kako sadje ...!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
vaginko: tisto o sadju in jogurtih lapajo samo tisti, ki so precej favš
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mirko je resnično mojster ko pride do generiranja brezplačne publicitete. Hip-hip-hura, le paziti je treba da od metanja peska v oči, ne oslepi tudi tisti, ki ga meče ...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
No, glede na to da je iPhone že tako rekoč v 70 državah, bo Slovenija gotovo kmalu tudi med njimi in potem se ne bo več treba igrati skrivalnic.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
To pa je ševeliko vprašanje če bo gdaj prišel iphon uradno v slovenijo kok vemo ga tušmobil prodaja na skrivaj..pod pultom....
evil.gif

ahac

Pripravnik
19. avg 2007
99
1
8
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
To pa je ševeliko vprašanje če bo gdaj prišel iphon uradno v slovenijo kok vemo ga tušmobil prodaja na skrivaj..pod pultom....
evil.gif

Torej... namesto, da bi Apple zaj... Tuš in iPhone ponudil uradno preko Mobitela ali/in Simobila pod boljšimi pogoji kot je pri Tušu... bo raje užaljen jokal v kotu in ignoriral celo Slovenijo?
Nekako težko verjamem.
bonk.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Jaz pa brez problema. Saj ne kot da je slovenija Applu zelo pomemben trg, da bi bil tako grozno na izgubi če iphona ne bo ponudil pri nas.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Apple verjetno sploh ne ve kaj je to slovenija...kaj šele, da bi se ukvarjali z tušem.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Prodaja iPhone na način Tušmobila ni opcija, vsaj za Mobitel in Simobil ne. Lahko bi to naredili, odločitev je, da se v takšno obliko prodaje NE GRE. Folk morda še odpusti Tušmobilu lokalno garancijo, nezmožnost updateov preko iTunes itd. Ne bi pa niti slučajno tega prebavil pri Simobilu ali Mobitelu. Padale bi tržne inšpekcije in še kaj.

No go.

Po povsem uradni poti ali pa sploh ne.

Me pa ne bi presenetilo, če bi iPhone počasi dejansko prišel na SLO trg, uradno, kot se spodobi...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Saj pravim, da je to le še vprašanje časa, kdaj pride. K Mobitelu najverjetneje, ker je pač veliko večji. Za Tušmobil in njemu podobne pa Apple seveda ve, to je povedal Jobs celo na keynotu, ampak gotovo jih ne zna našteti poimensko.

Da bi pa zdaj cela nacija nastradala zaradi enega bogega Tuša je pa seveda nemogoče.