iTuš finta ?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Saj bi mu iPasalo
evil.gif

350658-iTus.jpg

Priponke

• 350658-iTus.jpg
    350658-iTus.jpg
    43,6 KB · Ogledi: 195

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Res super. Združevati fantastičen brand in logo Applea z logotipom slovenskega trgovca z jogurti (in še čim).
Približno tko, kot dunajski simfoniki, kjer bi bil solist Jodlar Alojz.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Še malo pa bo zraven solate iphone skrit. Zelena barva ga bo lepo zakamuflažirala.

5 kil solate pa dobite 10 točk zvestobe, z 100 točkami dobite iphone in pot v dalmacijo.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Še malo pa bo zraven solate iphone skrit. Zelena barva ga bo lepo zakamuflažirala.

5 kil solate pa dobite 10 točk zvestobe, z 100 točkami dobite iphone in pot v dalmacijo.

Ja, prava ponudba za rajo. Za zahtevne uporabnike priporočamo Nokio pri operaterju,
ki ponuja tudi kaj več kot telefonijo in SMS...

ps: nisem se mogel upreti
evil.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
A ste fauš ker Mobitel ni sposoben podobne akcije...

Hja, zdaj bi, ko ne sme, včasih pa ni hotel, ko bi lahko.
Moja jablana je sicer tudi zelena... vendar najstarejše zelene barve,
kateri v zadnjem času spet pomaga rdeče zdravilo 3,5G za hitrejšo rast.

V bistvu mi je v tej iAkciji všeč le iJonagold. Vse ostalo me
preveč ne premakne. Za nas uporabnike je pa fino, ko nam
operaterji v kompeticiji vedno znova ponujajo sveže japke. Moje
se najraje začnejo z E ali N... iJapka? hmmm... mogoče kmalu,
vendar nova sorta z novimi okusi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kakšne akcije pa? Takšno, ki meji na legalnost? Da nelegalno odklepajo in prodajajo telefona?

...

Saj nismo več na balkanu, ali pač?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Razen Tuša se res noben operater ne bo spuščal na nivo, ki bi mu lahko rekli že skoraj prodaja pod pultom. Tuš je pač rabil nekaj gverilskega, v mojih očeh se je samo očrnil - veliko raje nabavim iPhone prek oglasnika/čez lužo.

Skratka dvomim, da si kateri operater ne želi v ponudbo vključiti tega napihnjenega telefona, pa se to ne bo zgodilo, dokler ne bo uradne podpore Applea.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Brez zamere afterejt, dokler bo tuš razprodal sleherni kos iJabuka, mislim da jim dol visi za uradno podporo jebenega Apla in prav je tako!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Se strinjam.

Point je prodaja svojega proizvoda in očitno tuš ve na katero struno zaigrati.
Ve da N6310i ni več aktualna in je zato tudi ne sili v reklame.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kakšne akcije pa? Takšno, ki meji na legalnost? Da nelegalno odklepajo in prodajajo telefona?

...

Saj nismo več na balkanu, ali pač?

Enako je kot prej, le danes se mnenja mnogo bolj krešejo ob tej temi. Politika naredi svoje...

Ravno tako, kot je moderno razpravljati o ekologiji. Za promocijo ja, skoraj nihče pa se ni
pripravljen odreči ničemur zaradi ekologije. Ergo... mlatenje prazne slame za lepše videt.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Tole ma pa Jest prav. Meni je bil recimo zelo legendaren telefon Nokia 6230i in znanec iz Mobitel-a mi je zadnjič omenil da lahko zrihta še eno (verjetno pozabljena od boga pod pultom, ne vem) in to novo, zapakirano z poštempljano garancijo od tega dne, ko mi je omenil. Takoj sem jo vzel za 50€. Je pa smešno za videt garancijo za N6230i z datumom nakupa maj 2008
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
schalko: nova ali obnovljena? Če je nova, koliko je cena, kupim prec! Na PM ostalo, hvala.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Ja, prava ponudba za rajo. Za zahtevne uporabnike priporočamo Nokio pri operaterju,
ki ponuja tudi kaj več kot telefonijo in SMS...

ps: nisem se mogel upreti
evil.gif

tut jest se nemorm upret...sej kej več kot SMS in govort tut nemorš na iphonu ( pustmo multimedio)

3gmmsipd.press
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj ni bilo govora ali prodajo iPhone ali ne. Tuš se je sam odločil za takšno prodajo, mene to ne moti. Hotel sem le povedat, da to vpliva na image firme in da se Mobitel in Simobil ne bi spuščala v prodajo na tak način kot Tuš.