Citat:
Uporabnik dbest pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce po pravici povem, mi ni cisto nic zal, da sem prodal iPhone 3G in si nabavil iphone 3G S...
No dej povej kaj ima S boljše od običenega 3G-ja? Tistih dodatnih 16G me ne gane, histrost je večja s 3.0 tudi na 3G ...... Kaj ti ej torej tako všeč na 3GS - da vidim če naj dam takoj oglas ali malo kasneje
Hitrost je precej vecja... Ce primerjam iPhone 3G s FW 2.2.1 ali FW 3.0, je razlika zelo majnha... oz. skoraj neopanza... Opazna je predvsem zato, ker je bil verjetno 2.2.1 poln pdoatkov, programckov, tweakov,... FW 3.0 pa se prazen...
Pri iPhone 3G S pa se vse odpira v trenutku... in tekoce... tudi brskanje po mnozici mailov, odpiranje belezke (ki je bilo pri iPhone 3G dokaj dolgotrajno)... Edino SMS/MMS sporocil zaenkrat se nimam veliko... in tako ne morem trditi, da je hitrejse... Nekaj testnih je sice rnotri...in zaenkrat se odpre v trenutku...
Pri fotkicu so naredili velik korak naprej... Pa me tisti megapixl vec niti ne gane toliko... ker mi za te potrebe, za katere uproabljam fotkic na mobilniku, 2 mpxi cisto zadostuje... Kamera je postala uporabna predvsem zaradi autofokusa in izbire tocke ostrenja in merjenja svetlobe ... Videosnemalnik tudi odlicno opravlja svoje delo...
Tukaj sem dodal nekaj slik in videoposnetkov >>
KLIK
Copy/Paste je tako ali tako fuknkcionalnost, ki jo ima tudi 3G z nalozenim FW 3.0 ... Voice Commands pa je zanimivo... se pa meni osebno ne zdi nevem kako uporabno... Voice dialinga in podobnih funkcij dosedaj nisem kaj dosti uproabljal na nobenem mobilniku... Toliko da probam zadevo, ce zadovoljivo deluje... to je pa tudi to
...
In se enkrat ... hitrost delovanja me je zelo presenetila... seveda pozitivno... Si nisem misli, da lahko tako optimizirajo delovanje... pripomore pa seveda tudi hitrejsi procesor in vec delovnega pomnilnika ...