iPhone 3G S

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz sem zadnje čase tudi vedno bolj navdušen nad BB-ji. Novi Curve izgleda resnično lepo in je uporaben, Bold in Storm pa dopolnjujeta ponudbo in kažeta na razvoj BB-jev. Čeprav je bil že prvi Curve ok telefon.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ma kaj zdaj vsi po vrsti jočete, cena je takšna kot je. Ko sem enkrat nekaj čez iphona napisal v eni temi vas je večina trdila da je to oh in ah napredna tehnologija in da jaz tega ne razumem. Torej jo plačajte, to vrhunsko napredno tehnologijo, ki po novem celo MMS podpira
smile-1.gif

Lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mene je zelo mikal.. samo ne za 720€, toliko blesav [na igracke] pa spet nisem.. Ce prodam in N95 in ipoda, bom se vedno moral doplacati 400€
bonk.gif

Pa se mobilnoTV bom pogresal
grin1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa res rabiš 32gb?
evil.gif
Men bo 16gb prek dovo za navigacijo in 1k+ muzike.

Jaz tud samo čakam, da se novi iphone poceni oz. da se ga bo dalo dobit za 550 eur ali majn . Sploh zaj, ko je že Navigon na voljo.
Nasral sem se , ker sem mislil, da se bo, kot v ameriki, tudi v italiji 3g model pocenil in sem ga prodal prehitro pa za kakih 20 eur prepoceni. Drugače bi zaj lepo laufal navigona , OS 3.0 gor pa bi blo super do pocenitve iphone 3gen..

Zakaj FFS je moral Apple pustit 3g model v prodaji. Vse so nas zaf....!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Gamero:
smile-1.gif

badguy777: Mah, 32 GB bi mi bilo kul.. prodal bi ipoda in nabutal okoli 10gb muske, 5-6gb videa je tudi takoj + namesto usb keya bi ga imel..

Pa ajde, saj je tudi 16 GB dovolj, samo je se vedno 600€ .. Prevec je to za en fakin telefon.. + se vedno sem jezen na jabuk, ko kar drazijo tja v 3pm..
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Po videjih (neuradnih) je hiter ko raketa. VSE se hitrjeje ali mnogo hitreje odpre/naloži. In to me res mika, cena pa sploooh ne.
frown-1.gif

Hitrost je resnicno ena izmed glavnih posodobitev... poleg ostalih bonbonckov...

Drag je res... ampak "hebiga"
smile-1.gif
...

Ce po pravici povem, mi ni cisto nic zal, da sem prodal iPhone 3G in si nabavil iphone 3G S...
aplauz.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Mene je mikal, potem ne. Danes pa že 2 uri berem razne bloge in gledam hude fotke na flickerju. Morem rečt, da me je spet malo zamikal
grin1.gif

Mobilno TV bi jaz tudi malo pogrešal.

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Ce po pravici povem, mi ni cisto nic zal, da sem prodal iPhone 3G in si nabavil iphone 3G S...
aplauz.gif

No dej povej kaj ima S boljše od običenega 3G-ja? Tistih dodatnih 16G me ne gane, histrost je večja s 3.0 tudi na 3G ...... Kaj ti ej torej tako všeč na 3GS - da vidim če naj dam takoj oglas ali malo kasneje
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik dbest pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

aplauz.gif

No dej povej kaj ima S boljše od običenega 3G-ja? Tistih dodatnih 16G me ne gane, histrost je večja s 3.0 tudi na 3G ...... Kaj ti ej torej tako všeč na 3GS - da vidim če naj dam takoj oglas ali malo kasneje
smile-1.gif

Hitrost je precej vecja... Ce primerjam iPhone 3G s FW 2.2.1 ali FW 3.0, je razlika zelo majnha... oz. skoraj neopanza... Opazna je predvsem zato, ker je bil verjetno 2.2.1 poln pdoatkov, programckov, tweakov,... FW 3.0 pa se prazen...

Pri iPhone 3G S pa se vse odpira v trenutku... in tekoce... tudi brskanje po mnozici mailov, odpiranje belezke (ki je bilo pri iPhone 3G dokaj dolgotrajno)... Edino SMS/MMS sporocil zaenkrat se nimam veliko... in tako ne morem trditi, da je hitrejse... Nekaj testnih je sice rnotri...in zaenkrat se odpre v trenutku...

Pri fotkicu so naredili velik korak naprej... Pa me tisti megapixl vec niti ne gane toliko... ker mi za te potrebe, za katere uproabljam fotkic na mobilniku, 2 mpxi cisto zadostuje... Kamera je postala uporabna predvsem zaradi autofokusa in izbire tocke ostrenja in merjenja svetlobe ... Videosnemalnik tudi odlicno opravlja svoje delo...

Tukaj sem dodal nekaj slik in videoposnetkov >> KLIK

Copy/Paste je tako ali tako fuknkcionalnost, ki jo ima tudi 3G z nalozenim FW 3.0 ... Voice Commands pa je zanimivo... se pa meni osebno ne zdi nevem kako uporabno... Voice dialinga in podobnih funkcij dosedaj nisem kaj dosti uproabljal na nobenem mobilniku... Toliko da probam zadevo, ce zadovoljivo deluje... to je pa tudi to
smile-1.gif
...

In se enkrat ... hitrost delovanja me je zelo presenetila... seveda pozitivno... Si nisem misli, da lahko tako optimizirajo delovanje... pripomore pa seveda tudi hitrejsi procesor in vec delovnega pomnilnika ...

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Jaz nisem imel prav veliko programov naloženih pa se mi zdi hitrost po updejtu očitna. Ravno pri beležkah najbolj. Če je pa 3GS še toliko hitrejši ........ a kdo kupi 3G
smile-1.gif

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce ga das za pameten kes, pa ce je 16 GB
smile-1.gif

Ko mi za novega ne bo treba nekje stati v vrsti ga bom dal za pameten denar. Ampak imam občutek, da se ne bova strinjala kaj je to pametno, ker je polno flka ki mislijo, da bodo pol leta star 3G 16G dobili za 300€.