Naštej mi 3/4 funkcij, ki jih "normalni" telefoni imajo, iPhone pa ne. Sicer se pa strinjam, da s ceno pretiravajo... ampak nikogar ne silijo v nakup, tako da je debata itaq brezpredmetna.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Voice dial? Dvomim.
MMS morda.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Voice dial? Dvomim.
MMS morda.
Novi nima samo voice dial... ampak voice control ( KLIK ).. Je pa to funkcija, ki je nisem nikoli uporabljal na nobenem mobilniku... Se mi pa zdi, da je tudi za to bila dodatna aplikacija... tako kot za MMS, bluetooth file transfer,... in cel kup tistih funkcij, ki jih nekateri vedno omenjajo, da jih iPhone nima...
Res jih nima v osnovi... ampak se da urediti, da jih ima...
Sam sem sedaj skoraj en teden brez iPhone-a... in sedaj se bolj vidim, kako manj userfriendly so drugi mobilniki... Trenutno uporabljam E71 in se enega Samsunga ... pa ze gruntam, c bi mogoce E71 zamenjal za kaksnega iPhone prve generacije
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
E [censored] ga, jaz pa trenutne službene E71 ne bi menjal za iPhone niti pijan.
Saj sem nor na Apple izdelke, vendar toliko pa že ne. Pri E71 mi je super ravno tipkovnica. Lahko spodobno nakucam SMS ali odgovorim na email. Na iPhone-u bi dušo spustil, pa čeprav ima najbolj pogruntano virtualno tipkovnico.
iPhone-u trenutno dajem prednost samo še pred Windows Mobile in Google Android polizdelki. Ki so polizdelki tako softversko, kot hardversko, pa če jih še tako nazivajo "iPhone killer".
Ogo
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
kdo je omenjal firmo v kateri si zaposlen
kaj se potem oglašaš z tušmobilom
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če potrebuješ telefon za maile je BB pravi zate.
lp