Na eBayu krozi ogromno kartic, ki so kupljene z ukradenimi kreditnimi ali pa so stevilke generirane z generatorjem... Sam sem enkrat kupil tako kartico in so mi blokirali racun... Po parih dneh in izmenjanih nekaj mailov, so mi sicer racun nazaj aktivirali, vendar je dobroimetje izginilo... Slo je za 50 U$D ... vendar sem denar dobil nazaj, ker sem kupil preko enega iz Slovenije, ta pa jih je kupil iz takega sumljivega vira... Tako da je najboljsi nacin, da kaksnemu znancu, ki gre v Ameriko das denar in naj kupi kartico... ali pa ce imas koga cez luzo, da jo tam kupi in ti sporoci kodo... Naj pa bo zaupanja vreden...
Jaz sem nazadnje kupil preko nekoga iz bolhe oz. ene izmed slovenskih strani z malimi oglasi... kupil pa sem "pravo" kartico, ki sem jo prevzel v Ljubljani in potem sam podrgnil in aktiviral dobroimetje ...
Jaz sem nazadnje kupil preko nekoga iz bolhe oz. ene izmed slovenskih strani z malimi oglasi... kupil pa sem "pravo" kartico, ki sem jo prevzel v Ljubljani in potem sam podrgnil in aktiviral dobroimetje ...