iPhone 3G S

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na eBayu krozi ogromno kartic, ki so kupljene z ukradenimi kreditnimi ali pa so stevilke generirane z generatorjem... Sam sem enkrat kupil tako kartico in so mi blokirali racun... Po parih dneh in izmenjanih nekaj mailov, so mi sicer racun nazaj aktivirali, vendar je dobroimetje izginilo... Slo je za 50 U$D ... vendar sem denar dobil nazaj, ker sem kupil preko enega iz Slovenije, ta pa jih je kupil iz takega sumljivega vira... Tako da je najboljsi nacin, da kaksnemu znancu, ki gre v Ameriko das denar in naj kupi kartico... ali pa ce imas koga cez luzo, da jo tam kupi in ti sporoci kodo... Naj pa bo zaupanja vreden...

Jaz sem nazadnje kupil preko nekoga iz bolhe oz. ene izmed slovenskih strani z malimi oglasi... kupil pa sem "pravo" kartico, ki sem jo prevzel v Ljubljani in potem sam podrgnil in aktiviral dobroimetje ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik mick pravi:
Še zadnjič.

Pa dajte no, saj niste resni. Zdaj sem že kar internetni lopov ali kako ? Al zdaj že iz polic v trgovinah kradem ali kako? Ne vem no, če ste vsi tako nedolžni glede vseh aplikacij na telefonih, ali pa glede kakšnih navigacij na telefonih in podobno.
Na koncu me še označite za krekerja, pa se tri dni od smeha ne vstanem.

Da nisi ti oni ki je SKB sefe oropal
shocked-1.gif

Folk tle gor res ni več normalen, kot da imajo pa sami vse programe na računalniku licenčne ( windows, Office, Programe za obledavo slik, pa pregledovanje slik,etc...)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma, saj se niti ne gre za to.. Fora je, ker so aplikacije smesno poceni.. 0,79 centa za dobro aplikacijo, vsaj zame ni nek denar.. pa udobno in mirno nadomestis kar preko appstora na telefonu + brezplacne redne updejte imas.. Ti ni treba snemati z neta, priklapljati telefon, kopirati v itunes, sinhronizirati...

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tocno tako... jest sem se "spotaknil" bolj ob tisto, da zakaj bi placeval, ce je na tako lahek nacin priti do skrekanih programov...

Jaz tudi kaj skrekaenga instaliram... ampak to predvsem zato, ker ni na voljo demo verzije... in tisto, kar uproabljam, tudi kupim... Sploh pri takih nizkih cenah...

Narocil ravno danes tudi Snow Leopard nadgradnjo, enostavno zato, ker je poceni... 49€ za family pack, ki ga lahko namestim na 5 racunalnikov v istem gospodinjstvu... Sam imam iMac in MacBook in se sin ima isto... Tako, da bodo stirje racunalniki uradno licencno pokriti ... Windowsi recimo so precej drazji... tudi ce gre za nadgradnjo...

Ce bi vsi razmisljali na podoben nacin, potem razvijalci gotovo ne bi vec delali novih aplikacij... ker casa vlozenega v program je lahko ogromno...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sedaj na iPhone OS 3.0 to ni noben problem vec... ker imas lahko vec iTunes racunov na iPhone-u... Jaz sem recimo tiste zadeve, ki so drazje in ki so dosegljive preko SLO iTunes Store-a (recimo Navigon) kupil preko tega... tamale programcke pa preko U$ iTunes Store-a... Zankrat imam se dobrih 10 U$D dobroimetja... iscem pa tudi samo kaksnega zanesljivega, ki bi mi lahko prinsele iTunes Gift card iz amerike... Nazadnje sem nasel enega preko oglasov...

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Sam sem kupil že kar precej iTunes kartic preko ebaya in nikoli ni bilo problema... Pač gledaš da je wordlwide in free shipping ter da pošilja kodo po emailu in ne po navadni pošti.
Nikoli nisem imel problema s kodo in ne vem ali imam srečo ampak vedno v uri ali dveh dobim odgovor o čemerkoli me pač zanima glede kartice in tudi takoj ko nakažem (Paypal) dobim kodo še v isti uri! Gledam pa da ima prodajalec vsaj nekaj sto "prodaj" in več kot 99% "Positive Feedback"

Sem pa nekje prebral (ne me držat za besedo) da se zna zgoditi blokada če kupuješ pesmi preko iTunesa - če pa samo aplikacije pa ne. Sicer ne vem kakšna razlika bi bila pri nakupu app ali pesmi - mogoče tam bolj preverjajo?

Če želiš več info - PM