Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
1.) Aplikacijo ti je razpakiralo... morala bi biti v datoteki s končnico IPA, katero se lahko inštalira preko iTunes aplikacije.
2.) Glede na to, da prvič nalagaš crackane aplikacije, ti tako ali tako ne bi delovala, ker ti še nekaj manjka (pogooglaj za navodila).
3.) Program stane samo 0,79€.... tako da od nakupa res ne boš bankrotiral.
Citat:
Uporabnik mick pravi:
3. prelahko se jih da dobit, da bi jih kupoval
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Obstaja precej nacinov, ki so za uproabnika se veliko lazji...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Torej, ce ostalega ne bos kometiral, to pomeni, da sem zadel bistvo?
Citat:
Uporabnik mick pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Obstaja precej nacinov, ki so za uproabnika se veliko lazji...
pokaži - opiši ga
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Torej, ce ostalega ne bos kometiral, to pomeni, da sem zadel bistvo?
nisem nek osemnajsteltnik, da bi se obremenjeval in komentiral take nesmisle
S takimi komentarji potrjuješ svojo ''inteligenco''. Me zanima kako bi gledal na to, če bi bil ti razvijalec tega programa. In ja, Jest ti je pravilno karikiral. S tvojim razmišljanjem tudi v trgovini kradeš iz polic, ker je to pač lahkoCitat:
Uporabnik mick pravi:
Nisi me razumel... IPA datoteka ni nič drugega kot ZIP s spremenjeno končnico. Payload folder, znotraj katerega je app folder (aplikacija), je podatkovna struktura IPA datoteke... zato sem 100% prepričan, da se je tebi IPA datoteka razpakirala in si dobil to, kar si pač dobil. Tako da IPA sploh ni povsem nekaj drugega (bodi brez skrbi, da vem, o čem govorim).Citat:
Uporabnik mick pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
1.) Aplikacijo ti je razpakiralo... morala bi biti v datoteki s končnico IPA, katero se lahko inštalira preko iTunes aplikacije.
2.) Glede na to, da prvič nalagaš crackane aplikacije, ti tako ali tako ne bi delovala, ker ti še nekaj manjka (pogooglaj za navodila).
3.) Program stane samo 0,79€.... tako da od nakupa res ne boš bankrotiral.
1. je že razpakirana - ipa je povsem nekaj druga (malo pogooglaj zakaj se gre), itunes tukaj ne pride v poštev
2. jih je že ogromno gor, tako da ni prva - je pa bilo do sedaj vse pod ipa, za inštalacijo pa mi ne manjka nič
btw, že deluje
Sicer pa navodila, če še bo kdo rabil: navodila