iPhone 3G S

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mah, saj je pri vseh napravah tako..

Jaz sem imel simobilovo n95 8gb, brat je imel mobitelovo, pol leta mlajso.. Pa, ko sem jo v roke prijel, se mi je moja nova zdela, pa njegova 2 leti stara.. Majav slider, trdi knofi, vse nekaj stekalo..
crazy1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Tole me spominja še na čase nokie 6630, ko sva jih s kolegom skupaj nabavila in je on menda ene dve zamenjal, zaradi škripanja ohišja. Jaz pa sem mel srečo že s prvo. Pač masovna proizvodnja
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Res je, preden sem kupoval telefon sem imel na sposoji prijatlovo E71 ki jo je takrat ravno prodajal. Potem sem kupil to svojo iz paketa za voznike in oba nisva mogla verjet kako mehke tipke ima moja in tudi dost bolj odzivne in iz malenkost drugačnega materiala. Sem še po tistem dobil nekaj E71tk krom variant v roko in so vse bile trde. Izgleda da so ti "zadnji" modeli že res izboljšani (tudi materiali) ali pa imam samo srečo?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
1.) Aplikacijo ti je razpakiralo... morala bi biti v datoteki s končnico IPA, katero se lahko inštalira preko iTunes aplikacije.
2.) Glede na to, da prvič nalagaš crackane aplikacije, ti tako ali tako ne bi delovala, ker ti še nekaj manjka (pogooglaj za navodila).
3.) Program stane samo 0,79€.... tako da od nakupa res ne boš bankrotiral.

mick

Pripravnik
3. avg 2007
101
0
16
53
www.aquariumwild-team.com
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
1.) Aplikacijo ti je razpakiralo... morala bi biti v datoteki s končnico IPA, katero se lahko inštalira preko iTunes aplikacije.
2.) Glede na to, da prvič nalagaš crackane aplikacije, ti tako ali tako ne bi delovala, ker ti še nekaj manjka (pogooglaj za navodila).

1. je že razpakirana - ipa je povsem nekaj druga (malo pogooglaj zakaj se gre), itunes tukaj ne pride v poštev
2. jih je že ogromno gor, tako da ni prva - je pa bilo do sedaj vse pod ipa, za inštalacijo pa mi ne manjka nič
3. prelahko se jih da dobit, da bi jih kupoval

btw, že deluje
cheer.gif

Sicer pa navodila, če še bo kdo rabil: navodila

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mick pravi:

Ko ze pravis, da je postopek prelahek, da bi jih kupoval ... dal si pa link do najbolj kompliciranega postopka
grims-1.gif

Sicer pa... na zelo lahek nacin se da ukrasti tudi skatlico bonbonov, mobilnik, čokolado, ... Upam, da tega tudi ne "kupujes" na tak nacin
uf-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mick pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Obstaja precej nacinov, ki so za uproabnika se veliko lazji
hysterical-1.gif
...

pokaži - opiši ga

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Torej, ce ostalega ne bos kometiral, to pomeni, da sem zadel bistvo?
aplauz.gif

nisem nek osemnajsteltnik, da bi se obremenjeval in komentiral take nesmisle

Ne bom opisal... ce ze pocnes nelegalne stvari, potem bos ze sam pobrskal... Tale forum ni primeren za te zadeve...

Glede tega, da nisi osemnajstletnik pa ne razumem cisto... Ce si mlajsi, potem starsi odgovarjajo zate, ce pa si starejsi, potem pa nimam komentarja... In to niso nikakrsni nesmisli... Ce bi vsi tako razmisljali, kot ti, potem razvijalci gotovo ne bi delali aplikacij...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik mick pravi:
S takimi komentarji potrjuješ svojo ''inteligenco''. Me zanima kako bi gledal na to, če bi bil ti razvijalec tega programa. In ja, Jest ti je pravilno karikiral. S tvojim razmišljanjem tudi v trgovini kradeš iz polic, ker je to pač lahko
bonk.gif

Lp. TheCjen

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik mick pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:

1. je že razpakirana - ipa je povsem nekaj druga (malo pogooglaj zakaj se gre), itunes tukaj ne pride v poštev
2. jih je že ogromno gor, tako da ni prva - je pa bilo do sedaj vse pod ipa, za inštalacijo pa mi ne manjka nič

btw, že deluje
cheer.gif

Sicer pa navodila, če še bo kdo rabil: navodila
Nisi me razumel... IPA datoteka ni nič drugega kot ZIP s spremenjeno končnico. Payload folder, znotraj katerega je app folder (aplikacija), je podatkovna struktura IPA datoteke... zato sem 100% prepričan, da se je tebi IPA datoteka razpakirala in si dobil to, kar si pač dobil. Tako da IPA sploh ni povsem nekaj drugega (bodi brez skrbi, da vem, o čem govorim).

Sicer pa... več bo takih ljudi kot si ti (beri: internetnih lopovov), manj bo razvijalcev...

mick

Pripravnik
3. avg 2007
101
0
16
53
www.aquariumwild-team.com
Še zadnjič.

Pa dajte no, saj niste resni. Zdaj sem že kar internetni lopov ali kako ? Al zdaj že iz polic v trgovinah kradem ali kako? Ne vem no, če ste vsi tako nedolžni glede vseh aplikacij na telefonih, ali pa glede kakšnih navigacij na telefonih in podobno.
Na koncu me še označite za krekerja, pa se tri dni od smeha ne vstanem.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Eno je aplikacija za 80 centov, drugo pa aplikacija za 100eur. In če nisi pripravljen kupiti niti aplikacije za 80 centov, je po mojem mnenju nekaj narobe. Pa niti ne bom tebe specifično krivil.... večini slovencem je pač prišlo v kri, da mora biti SW zastonj.

PS: Brez skrbi... te ne bom označil za krekerja... če te pa slučajno kdo bo, se bom pa tudi jaz tri dni zapored smejal
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Verjel ali ne... malim programerjem več pomeni tistih 80 centov, kot pa velikim firmam tistih 100eur. Ampak moje osebno mnenje je, da se kupi tisto, kar redno uporabljaš. Nimam nič proti, če sprobaš piratsko verzijo... ampak malce me je zmotilo, kako si odgovoril, iz česar sklepam, da nisi kupil niti ene aplikacije, če se pa piratske tako enostavno dobi. No saj... vsak po svoje.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Zanima me, če mi lahko kdo zrihta USA app store kodo oz. kartico za kakšnih 25$. Z veseljem podprem avtorje uporabnih aplikacij, vendar sam nimam kreditne kartice in niti ne vem dobrega vira za pridobitev teh app store kartic. Kakršnakoli pomoč je dobrodošla, če mi pa kdo lahko pošlje kodo, mu pa bp nakažem denar na TRR. Hvala za pomoč