iPhone 3G S

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Intelliscreen 2.9 dela tudi na OS 3.0..... ampak ne obstaja skrekana verzija.
Citat:
2.90 Updates
=============
- iPhone 3.0 Support
- Calendar QuickView
- Ability to choose calendars to display
- Improved QuickView for Mail
- Enhanced Mail Support - Mark/Delete works correctly, Local/Server issues resolved
- Fixed issue with some cal events not showing correct time in certain time zones
- Fix for iPhone SMS alarm going off if not viewed with SMS Privacy on
- Fix for launching URLs from QuickView mail view
- Fix for RSS feed international support
- Fix for Mail #813 error
- Fix for Weather Labels
- Fix for SMS phone #'s showing instead of contact names
- Improved performance

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Ravno včeraj sem naložil trial verzijo Intelliscreena, saj sem do sedaj to na OS 3.0 najbolj pogrešal, vendar se še nisem imel časa igrati s tem. Uporabljam pa predvsem za to, da mi takoj na lock screen-u prikaže sledeče koledarske vpise, na kar sem se nekako navadil z Win Mobile in Symbiana. Glede na to, da zaenkrat dela BP, bom vrjetno po preteku trial verzije kupil original.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja ja pokajo ti beli hudiči od spodaj
wink-1.gif
Mi pa je reko kolega da mu je tut črni 3G na tak način začel ob strani pokat... Kaj mislite da se to lahko reklamira?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
wink-1.gif
Mi pa je reko kolega da mu je tut črni 3G na tak način začel ob strani pokat... Kaj mislite da se to lahko reklamira?

Lahko se.. saj je to splošno znana napaka pri belih 3G.. na mojem belem 3GS na srečo ni nič razpok (tok tok)
smile-1.gif

Kljub temu pa mislim, da je nekaj narobe z mojim 3GS. Od 100% do 60% napolnjenosti je bil v standbyju 12 ur, opravil se je 20s tel. pogovor in 2min se je uporabljalo neko aplikacijo. Se vam to zdi normalno?? (3G, WiFi, location services, push notifications je vse na OFF)
confused-1.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Probaj Birdstep Smartconnect client za Symbian. Določiš vrstni red povezav (lahko mešaš WiFi in 3G) znotraj grupe. Nato v aplikacijah naštimaš to grupo kot dostopno točko. Lahko pa imaš tudi več grup. Ko zazna boljšo povezavo sam preklopi (npr. doma iz 3G na domači Wlan). Zadeva je popolnoma zastonj.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
wink-1.gif

Lahko se.. saj je to splošno znana napaka pri belih 3G.. na mojem belem 3GS na srečo ni nič razpok (tok tok)
smile-1.gif

Kljub temu pa mislim, da je nekaj narobe z mojim 3GS. Od 100% do 60% napolnjenosti je bil v standbyju 12 ur, opravil se je 20s tel. pogovor in 2min se je uporabljalo neko aplikacijo. Se vam to zdi normalno?? (3G, WiFi, location services, push notifications je vse na OFF)
confused-1.gif

Ni normalno. Ali je OS 3,0 kriv ali pa je 3gs enostavno tak požrešn, zaradi hitrejšega procesorja, več rama in boljše grafike
17758-icon_confused.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm, meni komajda 1 dan zdrzi.. s tem, da uporabljam cca 15 minut wlan, nekaj klicev po 3-4 minute in je to to.

Je pa tudi tako, sem pa zacel gledati topgear na 100% baterije in po koncu oddaje je bilo se vedno 92% baterije.. WLAN pa BT pa ubijata..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja ja bek vrzte to, nabait morte E71, baterija 5 dni komot pa nič ne poka barva(lak)
evil.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hum meni pa naceloma brez tezav zdrzi en dan, komot tudi vec ampak ga preventivno dam filat ker ne vem kaksna bo stopnja aktivnosti naslednji dan. Imam pa vklopljen locations, edge, umts, bluetooth ter ko sem doma vecinoma tudi wifi. Kar predrkavam doma je na wifi-ju sicer umts. Na dan recimo ca. 10 min odhodnih klicev v povprecju za dohodne pa ne vem, ampak vsaj podobna stevilka. Ga pa hitro popije dejanska uporaba navigacije. Aja brightness je na nekje 60%.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jaz da izzivam, daj no! Saj vem da iPhone vrhunska zadeva, ni pa pač za mene! Drugače pa ko se že pogovarjamo je takšna baterija sramota, tukaj smo si enotni kajne?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Mislim, da niso namerno dali baterije, ki zdrži tako malo. Pač vse te stvari (velik zaslon, wifi, bt, push, gps, hiter procesor, ...) terjajo svoj davek (porabo energije). Meni 3Gs pri vseh vklopljenih funkcijah in povprečni uporabi 4 ure na dan z lahkoto zdrži en dan. Se ga pa da (če si na terenu in izklopiš določene stvari) uporabljat tudi 3-4 dni brez večjih težav. Je pa kratka avtonomija v primerjavi z E71 definitivno slaba točka..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ufff pol pa ti svaka čast da ti uspe "zdravo" polno baterijo na E71 sprazniti v 2 dneh. Mogoče pa je bilo kaj z baterijo narobe
wink-1.gif
?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ufff pol pa ti svaka čast da ti uspe "zdravo" polno baterijo na E71 sprazniti v 2 dneh. Mogoče pa je bilo kaj z baterijo narobe
wink-1.gif
?

Sem jo skuru na E71 tud v 1 dnevu oz prej,...