iPhone 3G S

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jest kaj tebi tudi po instalaciji ta Easy Wi-Fi šrotal 10 minut in piše Initiating Easy-WiFi servise? Mam poln kur*ac ze bom ravno prekino...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mam poln kur*ac ze bom ravno prekino...

Maš prav, prekini z nokijami
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Če mi ga boš pa ti za 300 zrihtal pa takoj prletim po njega, vidim da si MB okoliš! 3GS seveda
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
No go majster. 3gs je od 619 eur dalje... pa sej 3g ni tolko slabši.Pri meni bo mogo zdržat do junija 2010. Dejansko ima 3g precej bolšo razmerje funkcije/cena, kot 3gs...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Če te hecam, veš da če bi si ga želel bi si ga kupil, sploh ker imam telefon tako dolgo dokler ga ne uničim (to pa je povprečno 2,5-3 leta). Nekako me zaslon na dotik ne privlači...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Hmmm... se ne dolgo nazaj se mi zdi, da si napisal, da cakas Nokio E52
smile-1.gif
Bo šlo, samo kakšno jägerkolo več bo moral naročiti...
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Zamerim? Zaradi foruma? Dobro res da je večina takšnih tukaj na tem nivoju da si ženejo k srcu, če kdo kaj napiše kontra. Glede E52 je res da me zanima kdaj pride in da sem obupal nad čakanjem in sem kupil E71 in če bosta E52 ali E72 res toliko boljša bom nabavil. Drugače pa me zanima kdaj pride nova osemka ker me RES zanima kaj bo uspela Nokia spesniti v teh letih. Zanima me tudi kakšen bo novi BMW 5, kakšni bodo novi modeli Rolexa itd.. Pa brez skrbi, ne bom kupil nove petke, niti rolexa me pa zanima. To je to. Glede telefona pa bo E serija naslednji 2 ali 3 leta, čakam še samo novo serijo E. Zakaj sem začasno kupil E71? Ker mi je moj SE K790i popolnoma odpovedal in je E71 odlična priložnost, da se navadim na symbian, glede na to da je to moj prvi telefon s sybianom
wink-1.gif
Smo razjasnili? :p

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Zdaj pa si močn a?
grims-1.gif
Reci mi Jest a tebi tut že poka spodaj barva na iphonu, tam ko so konektorji za polnjene ter slušalke al kaj že ima vse (od spodaj v glavnem). Kolega ima 2 dni starega belega 3GS in so že vzdolžne razpokice in to kar lepe!

Lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Razpokice ima zato, ker je takšnega že iz škatle potegnil. Če ni pri nakupu pogledal, v kakšnem stanju je telefon, si je sam kriv. Sicer je pa to znana (proizvodna) napaka, ki se pojavlja predvsem na belih iPhone-ih (en razlog, zakaj imam črnega). Pa to ne pomeni, da ima vsak bel iPhone razpoke... določen procent jih pa ima (ponavadi že iz škatle).

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ker sem prelen da bi pogledal vse posnetke na youtube me zanima, če je na iphone-u že mogoče prilagodit osnovno stran, da bi prikazovala vreme, pa taske, pa en slikco od določenega kontakta, ki ga lahko s dotikom pokličeš?
Da bi lahko sam določil na katerem delu zaslona naj bodo določene informacije ozr bližnjice?
To kar ponuja SPB Mobile Shell 3 za WM telefone, ki omogoča popolno fleksibilnost prikaznih objektov (velikost, pozicija...)?
000.png
102.jpg
101.jpg

Pa ali omogoča horizontalni slide med widgeti tako kot Palm Pre (in SPB 3)?
palm-pre.gif

Če ne, a tega nič ne pogrešate?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Za prikaz informacij na lock screenu obstaja Intelliscreen (telefon moraš jailbreakat): http://www.intelliborn.com/
Prehod med programi ni mogoč s horizontalnimi slajdi. Uradno iPhone OS tako ali tako ni multitasking OS. Če želiš omogočiti multitasking, moraš telefon jailbreakat in naložiti backgrounder, ki lahko aplikacijo postavi v ozadje. Še vedno pa je treba za preklop med programi uporabiti home tipko (za izhod) in potem iz menija pognati poljuben program.

Mogoče malce pogrešam to, da multitasking uradno ni mogoč.... intelliscreena osebno ne uporabljam (niti ne pogrešam). Je pa uporabnost v primerjavi z WinMobile (ki ga še vedno imam nekje v predalu) za moje pojme kljub takim pomankljivostim boljša...