iPhone 3G S

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če vam invisible shield(IS) dela tak težave, pol se ne spravte kej druzga limat, ker tist pa je živa jeba
smile-1.gif

sem na N5800 nalepil kr eno pocen in IS, pa z uno pocen sem se jebal, da me je že skor minilo, uporabljal sem in pinceto in en tanek izvijač. IS pa našpricaš, daš gor, naštimaš na mesto, pustiš čez noč, zjutri še morda kaka pikica, čez dan pa tko kot more bit, drži ko pribita
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mene pri IS moti kup stvari, ki strlijo ven iz folije.. potem vse to "nalepis" in te po vogalih moti, ko gres s prsti cez...

Najraje bi imel eno tako folijo, da pokrije nekje 80% hrbtne strani, torej "fleho", vogale pa pusti pri miru..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Meni pa izgleda potem iPhone s temi folijami kot nek poceni kitajski izdelek, ki je malo slampasto narejen
smile-1.gif
... Dosedaj se nisem videl nobenega, ki bi imel tako nalimano, da bi zadeva izgledala profesionalno ...

Enkrat sem nekje ne netu videl eno folijo, ki jo dajo gor s posebno masino... samo ker je zadeva komplicirana za namescanje, nisem nikjer zasledil, da bi stekla serijska proizvodnja... Bilo je pa tako zalito, da naj bi bilo celo vodotesno ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj je grdo, posebej, ko se po robovih nabere umazanija.. Jaz cakam, da se se malo unici, potem jo bom pa vrgel dol..

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Da navežem na prežvečeno temo. Jaz imam iPhone 3G skoraj od prihoda na trg. Uporabljam ga brez ovitka. In imam samo eno praskico na zaslonu, pa še to samo zato, ker sem ga enkrat pijan namerno vrgel na tla in to konkretno. Tako da ne vem točno zakaj bi uporabljal zaščito.
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Še en nov 3GS tukaj..
smile-1.gif
enkrat mi je kolega rekel, da odkar ima iphona, se mu vse drugo zdi kot nek fake...takrat se mi je izjava zdela butasta, zdaj pa vidim, da je veliko na tem.

Se mi pa wifi zdi razmeroma švoh. Na mestu, kjer mi prenosnik solidno vleče, iphone komaj dobi signal.

A kdo ve, kdaj izide kakšna pametna navigacija in karte? TomTom?
confused-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Se ti mogoče da napisat, kako je pri obeh s pokritostjo Slo? Pa Jailbreakat bom moral, da namestim tole, a ne (da bo free)?
tongue-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Po mojih opažanjih ima boljšo pokritost s hišnimi številkami sygic.Glede cest, pa sta pomojem oba isto dobra.

Jailbreak je nujn, če hočeš uporabljat krekane zadeve (potrebna še inštalacija appsync-a) , spremenit temo/ikone, backup smsov(brez mmsov), ibluetooth program (zaenkrat samo za OS 2.2.1) in v bistvu vse kar je na cydiji.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Samo res glede WiFi, kaj je to z iPhoni? Meni vleče na Nokiji E71 na določeni lokaciji 3-4 wifi omrežja solidno, kolegu pa na 3GS komaj potegne eno omrežje pa še to slabo?!