iPhone 3G S

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tut jazst ga mam. Ma kdo kej proti?
evil.gif

Jaz imam en sprej, pa ocitno ne zaleze ...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Hmm...

ima kdo kakšen naslov v Italiji, kjer ti izstavijo predračun na podjetje, to podjetje plača ter greš potem iskat oziroma ti pošljejo?

Jernej

p.s. Ja, spet sem na Qtek-u...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Hmm...

ima kdo kakšen naslov v Italiji, kjer ti izstavijo predračun na podjetje, to podjetje plača ter greš potem iskat oziroma ti pošljejo?

Jernej

Pomoje nikjer ne gre tako... ker je iPhone, ki jih prodajajo tamkajsnji prodajalci, namenjen predvsem Italijanskem trgu...
smile-1.gif
... Ponekod se sicer da ob placilu dobiti racun na podjetje... vendar se na marsikateremu prodajnem mestu s tem ne zafrkavajo kaj dosti...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Hmm...

Jernej

Pomoje nikjer ne gre tako... ker je iPhone, ki jih prodajajo tamkajsnji prodajalci, namenjen predvsem Italijanskem trgu...
smile-1.gif
... Ponekod se sicer da ob placilu dobiti racun na podjetje... vendar se na marsikateremu prodajnem mestu s tem ne zafrkavajo kaj dosti...

+ problem cene... Baje ne moreš kupiti na podjetje, če je nad 500 EUR
wink-1.gif
.

Jernej

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Sam sem že večkrat kupil v Media World (Trst) brez problema glede na ceno. Iphone mislim da tudi prodajajo, samo mislim da novih še nimajo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne da jih se nimajo, jih nimajo vec.
smile-1.gif
Sicer pa se da zvohat se kaksnega 32 GB, 16 pa ni.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Instrukcije za invisible shield pa najdes pri lokalnem dealerju!
evil.gif

V glavnem, zacni lepit na robovih oz. okoli tipk, fajn ga zmocis in ga lahko pol premikas. Jeba so robovi, tako da smo dele okoli tipk enostavno odrezal.
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
z-life invisible shield

Se mi zdi boljš narjen po robovih. Iz US naroču za 5€, pa bom zamenu od zagga (ja, js sm tist k sm ga u smeti fuknu
grin1.gif
)

Bom pol še 1x srečo sprobu hehe

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lihkar obolevam..

Dam papir pod mizo, da ja nam kej sprasku, se folija prime na papir... strgam stran, ostane papir na foliji.. pol kile spreja, da komaj spravim stran, zdaj pa sem za silo skup dal, pa bom pustil par ur pa upam, da se bo kaj uleglo gor.. ce ne gre pa v smeti, proklet srot.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Lihkar obolevam..

Dam papir pod mizo, da ja nam kej sprasku, se folija prime na papir... strgam stran, ostane papir na foliji.. pol kile spreja, da komaj spravim stran, zdaj pa sem za silo skup dal, pa bom pustil par ur pa upam, da se bo kaj uleglo gor.. ce ne gre pa v smeti, proklet srot.

hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ko ste ravno tu najbolj aktivni? Kako na iPhone dobiti SMS delivery report? Simobil operater...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Prokleta jajca, zdaj mam pa lepo en crn zmazek na spodnji strani folije
bonk.gif

Ampak pustil sem ene pol ure, pa se je ze velik leps usedla..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Evo, sem se ugriznil v jezik in zagrizel v denarnico in si omislil cudo .. Ni slaba igracka, glede na to, da ta N95 poznam inside out in sem se s softwarom velikrat igral je tole cisto nekaj drugega, vse je takoj fertik in vse je preprosto..
shocked-1.gif

Se invisible shield nabijem gor, pa je to to.

Edino prav!
cheer.gif

Jaz pa sem šel nazaj na 3G in mi ni žal. S softverom 3.0 je postal
zmaga.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Prokleta jajca, zdaj mam pa lepo en crn zmazek na spodnji strani folije
bonk.gif

Ampak pustil sem ene pol ure, pa se je ze velik leps usedla..

Menjaj za novo, sej maš doživljensko garancijo. Le poštnina te bo koštala, če se ne motim.

shocked-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ce si antitalent ti nobena garancija ne pomaga.
grin1.gif
Sicer pa ene 3x probas pol si pa ze master.