Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tut jazst ga mam. Ma kdo kej proti?
Jaz imam en sprej, pa ocitno ne zaleze ...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tut jazst ga mam. Ma kdo kej proti?
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Hmm...
ima kdo kakšen naslov v Italiji, kjer ti izstavijo predračun na podjetje, to podjetje plača ter greš potem iskat oziroma ti pošljejo?
Jernej
p.s. Ja, spet sem na Qtek-u...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Hmm...
ima kdo kakšen naslov v Italiji, kjer ti izstavijo predračun na podjetje, to podjetje plača ter greš potem iskat oziroma ti pošljejo?
Jernej
p.s. Ja, spet sem na Qtek-u...
Pomoje nikjer ne gre tako... ker je iPhone, ki jih prodajajo tamkajsnji prodajalci, namenjen predvsem Italijanskem trgu...... Ponekod se sicer da ob placilu dobiti racun na podjetje... vendar se na marsikateremu prodajnem mestu s tem ne zafrkavajo kaj dosti...
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Lihkar obolevam..
Dam papir pod mizo, da ja nam kej sprasku, se folija prime na papir... strgam stran, ostane papir na foliji.. pol kile spreja, da komaj spravim stran, zdaj pa sem za silo skup dal, pa bom pustil par ur pa upam, da se bo kaj uleglo gor.. ce ne gre pa v smeti, proklet srot.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Evo, sem se ugriznil v jezik in zagrizel v denarnico in si omislil cudo .. Ni slaba igracka, glede na to, da ta N95 poznam inside out in sem se s softwarom velikrat igral je tole cisto nekaj drugega, vse je takoj fertik in vse je preprosto..
Se invisible shield nabijem gor, pa je to to.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Prokleta jajca, zdaj mam pa lepo en crn zmazek na spodnji strani folije
Ampak pustil sem ene pol ure, pa se je ze velik leps usedla..
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
@XXXL: Pred sporočilo napiši klicaj.