iPhone 3G S

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Pa res rabiš 32gb?
evil.gif

Meni je recimo 80Gb na mojem classicu že skoraj pretesnih pa na njemu nimem enega filma, tv serije ali video podcasta
smile-1.gif

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Jaz sem zadnje čase tudi vedno bolj navdušen nad BB-ji. Novi Curve izgleda resnično lepo in je uporaben, Bold in Storm pa dopolnjujeta ponudbo in kažeta na razvoj BB-jev. Čeprav je bil že prvi Curve ok telefon.

Uhhh boš videl konec leta ko pride BB Onyx ven...
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
@Jest kje v Italiji si nabavil iPhone? Kakšna je tam cena?

Cene v ITA so naslednje:

iPhone 3GS 16GB ... 619€
iPhone 3GS 32GB ... 719€

Nasel sem ga v eni majhni Vodafone stacuni v Monfalconeju ... preko Goola nasel stevilko, poklical, rezerviral, se vsedel v avto in dobil
smile-1.gif
...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Ja, obstaja tudi ena slovenska aplikacijo SloRadio, ki je zastonj in ima kar nekaj slovenskih radijskih postaj že vključenih, lahko pa jih po želji tudi dodaš (so pa omejitve glede formata streama).

MarkoO

Pripravnik
8. maj 2009
39
0
6
Ljubljana
www.simobil.si
A se da na iPhone nastavt več APN-jev naprimer internet.simobil.si, xyz.simobil.si, xxx.simobil.si in potem določt da se določena aplikacija poveže s tistim ki ga pač določiš?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
A se da na iPhone nastavt več APN-jev naprimer internet.simobil.si, xyz.simobil.si, xxx.simobil.si in potem določt da se določena aplikacija poveže s tistim ki ga pač določiš?
Da se nastaviti več APN-jev. Ampak ne moreš določiti posamezni aplikaciji posebej. Lahko določiš APN za mobilni internet, APN za visual voicemail, APN za MMS-e in APN za internet sharing. To je vse, kar lahko nastaviš...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Aha... to bi se pa pomoje celo dalo urediti s pomočjo iPhone Configuration Utility, ki omogoča nastavljanje Enterprise zadev (wifi, email, exchange, certifikati in tudi APN-i). Ampak ne vem, kako zadeva deluje v kombinaciji s standardimi APN-ji...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Sam imam na iPhone-u nastavljen službeni APN za Exchange, isti APN pa je hkrati uporabljen za dostop do interneta in zasebne mail account-e, ker pač hkrati omogoča tudi zunanji dostop. Za MMS-e je nastavljen drug APN. Sicer je to že Mikrohard napisal, da se da, vendar nisem čisto prepričan, če je to to kar iščeš?

Lp. TheCjen

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Res je... Sedaj lahko vsi lastniki zaklenjenih iPhone 3G (tudi tisti, ki imate sedaj notri kaksno turboSIM kartico) enostavno nadgradite na 3.0, jailbreakate s pomocjo redsn0w ali Pwnage Tool in uporabite ultrasn0w preko Cydie ...

1. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to cydia or icy
2. Search for ‘ultrasn0w’ in cydia or icy and install ultrasn0w
3. Reboot your iPhone 3G
4. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
5. Enjoy

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Res je... Sedaj lahko vsi lastniki zaklenjenih iPhone 3G (tudi tisti, ki imate sedaj notri kaksno turboSIM kartico) enostavno nadgradite na 3.0, jailbreakate s pomocjo redsn0w ali Pwnage Tool in uporabite ultrasn0w preko Cydie ...

1. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to cydia or icy
2. Search for ‘ultrasn0w’ in cydia or icy and install ultrasn0w
3. Reboot your iPhone 3G
4. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
5. Enjoy

A sem samo jaz tako čuden, da se mi zdi tole čisto preveč dela za uporabljat en telefon?
smile-1.gif

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Jaz bi rekel da si čuden. Ker za primer... Če maš zaklenjeno nokio ali bilokateri telefon, ga tudi neseš na servis, da ti ga odklenejo... In za tiste, ki imajo zaklenjen iPhone je to edina rešitev!