iPhone 3G S

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

A sem samo jaz tako čuden, da se mi zdi tole čisto preveč dela za uporabljat en telefon?
smile-1.gif

To je pa tako, ce kupis zaklenjen telefon...
smile-1.gif

Za tiste, ki ne vedo... root na Adnroid-u je podobno kot jailbreak na iPhone-u ...
smile-1.gif
...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

A sem samo jaz tako čuden, da se mi zdi tole čisto preveč dela za uporabljat en telefon?
smile-1.gif

To je pa tako, ce kupis zaklenjen telefon...
smile-1.gif

Za tiste, ki ne vedo... root na Adnroid-u je podobno kot jailbreak na iPhone-u ...
smile-1.gif
...

Ja, ampak... Why bother? Odklenjen in nerootan dela cisto kul - meni ni jasno, zakaj bi se ga spravil rootat
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj ce si dobil odklenjenega, si tole zadevo ze dobil spedenano... Pri vseh mobilnikih je tako, da ponavadi lahko kupis zaklenjenega, pa se sam zafkravas... ali das nekomu, da ti to zrihta... ali pa kupis odklenjenega ali nezaklenjenega...

Nic drugace ni pri iPhone-u ...

Pa se glede G1... Ce je rootan, lahko vseeno uporabljas Market... edino nadgradnjo moras delat tako, da rocno skopiras firmware na microSD in ga nadgradis ...
smile-1.gif
...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Pa saj niso vsi plačali po 700 eur. V državah, kjer se ga da kupiti ''v paketu'', so cene primerljive ostalim podobnim telefonom.

Lp. TheCjen

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A res? To pa prvic slisim... Je pa kul, ker je potem nedrsec tulifon..

Tole je pa spet kondom..
frown-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kako se kaj obnese Invisible Shield ua iPhone? Začne folija kaj odstopat,... kšne izkušne?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hrvat ja... Mi pa je kolega včeraj dal link da nekdo prodaja iPhone 3G navaden, nov, dobljen kot poslovno darilo pri Mobitelu
confused-1.gif
A sedaj že Mobitel kupuje v Italiji iPhone ter jih podarja najboljših partnerjem? Ali je nateg..?