iPhone 3G S

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tiste 3 ojre sploh ni problem. Problem je bil, da sem mel neke težave z mailom in mi je prenehal delovat free account na iTunesu. In če bi hoto novi račun za iTunes bi si moram kupiti vrednostno kartico in z njo ustvarit novi račun
smile-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz vsekakor predraga cena. Gre za namerno višanje? Da bi dal toliko denarja za aparat se mi zdi, kot da bi se norčeval iz njega. Za takšno ceno, ne verjamem, da bo velik naval. Lahko pa kdo napravi kakšno sliko morebitne čakalne vrste v IT
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
V čakalne vrste si lahko prepričan.

Če ne drugače bodo uporabili poljski recept
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
150k sit
cry12bpy.gif

Apple
roza.gif

Bedna bedna poteza, glede na to, da so v ameriki iste cene, kot za 3G model.

Postali so preveč požrešni in mislijo
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
wtf, 700€ za 32GB .. Nov soliden pc ali pa iphone, hm hm hm...
crazy1.gif

Ajde, 570€, za 32ko bi dal.. Tole je pa trimuch.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Cene so pač takšne kot so, na nas pa je ali bomo kupili ali ne. tk, da ne vem kaj tako jamrate, če ga hočeš imeti, boš pač dal določeno vsoto, saj vas nihče ne sili, da kupite. če je po vašem mnenju predrag, pa glejte in kupite cenejši model GSM-a saj ji je cel kup.
Jaz imam za drugi telefon Nokio 6303 super telefon, po 1 tednu batarija ni prišla niti do polovice, slike pa so tudi dobre saj imam eno na naši spletni strani, pa sem dal za njega 160€, kaj naj zdaj jokam in rečem, da je prepoceni ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa daj, ne me yebat no..

Ajde, ne recem, da je telefon nekaj novega, da ima ne vem kaksne bonboncke, en miljon izboljsav.. Da je, nekaj takega, kot N95 svoj cajt, ko je predstavljala neko malo revolucijo.

Ampak, da je samo malce izboljsan 3G in to za 150eur drazji [in to samo v Evropi], zaradi 16 extra GB pomnilnika [ki je ze đabe dandanes], malce vec rama in boljse kamerce mi pa ni jasno kaj se grejo. Pripravljen sem bil odcolat nekje 600€, ampak ne bom. Pa ne zato, ker ne bi imel, ampak iz inata. Ga pac ne bom imel, jebiga, ze tako je bil overpriced. Bom pa pac omnioHD vzel, bigdil.

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Se strinjam. Potiho sem morda razmišljal o nakupu, če bi bil po starih cenah 3G-ja. Sedaj pa sem se iz principa odločil, da to nikakor ne gre. Imam občutek, da se nam v ozadju posmehujejo in norčujejo iz potrošnikov. Koliko imajo od te cene "čistega" me niti ne zanima več
ne-ne-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.474
448
83
Jest bi zadevo pogledal širše: Italija je ena redkih držav, ki prodaja odklenjene prepaid iPhone in zato gre verjetno precejšen del v izvoz. Operater od tega nima nič. Že precej dolgo je prisoten trend migriranja uporabnikov na postpaid in iz njihovega vidika se mi zdi cenovna politika 3G S popolnoma logična. Sploh, če so cene telefona ob vezavi ostale primerljivo nizke.

V splošnem pa se strinjam, da je cena (pre)visoka. Sploh za Slovenca, ki mu je to skoraj edina varijanta. Osebno nisem pripravljen pljunit toliko za telefon in bom obdržal čez lužo kupljen 1st gen.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Bemtiš, meni so hoteli toliko za starega Megana dati.

A pa ima Megane tako fin wireless ?
smile-1.gif
Evo, vidis ...

Salo na stran, res so bolni, sploh zdaj, ko spet dolar leze navzdol. Za Amerikance se nekako razumem da niti ne primerjajo svojih in nasih cen (samo da se prodaja
rolleyes-1.gif
), ampak ocitno so lahi ocenili, da je tudi tukaj dovolj bogatih, da bodo tisto zakupljeno kolicino prodali. Ce bo slo prepocasi pa se vedno lahko malce spustijo ceno, ane ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa daj, ne me yebat no..

Ajde, ne recem, da je telefon nekaj novega, da ima ne vem kaksne bonboncke, en miljon izboljsav.. Da je, nekaj takega, kot N95 svoj cajt, ko je predstavljala neko malo revolucijo.

Ampak, da je samo malce izboljsan 3G in to za 150eur drazji [in to samo v Evropi], zaradi 16 extra GB pomnilnika [ki je ze đabe dandanes], malce vec rama in boljse kamerce mi pa ni jasno kaj se grejo. Pripravljen sem bil odcolat nekje 600€, ampak ne bom. Pa ne zato, ker ne bi imel, ampak iz inata. Ga pac ne bom imel, jebiga, ze tako je bil overpriced. Bom pa pac omnioHD vzel, bigdil.

Se podpišem.
smile-1.gif

Prav iz principa ga ne bi kupil, ne ker si ne bi mogel privoščiti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako, ja. Ker dobi clovek feeling, da te imajo pocasi ze za norca.. Ze prej ni iphone ponujal nic kaj spektakularnega, le super UI, pa je imel zelo lepo ceno. Sedaj so pa preterali vse skupaj. Apple fanboyev pa ne verjamem, da je toliko, da bi le od njih lahko ziveli..

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pomoje pa da lahko živijo od fanov.

samo pa Apple tudi ni kriv, da je v sloveniji (evropi) vse tako močno obdavčeno
smirk-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ma ni vse samo v davkih. Apple ima v Evropi super duper marže. Dokler se najde folk, ki kupuje po takih cenah, zakaj pa ne.
wink-1.gif

Ogo

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ja ampak v evropi imaš drugačne kupce in bolj zahtevne, ki bolj pogosto menjajo telefon kot v ameriki.
enemu applu je vseeno koliko slovencev bo nabavilo iphone
tongue-1.gif

sploh če primerjaš z indijo ki uporablja že 400mio mobilnih telefonov.

in to da iphone nima 3/4 funkcij normalnih telefonov (SE, Nokia,...) in ima še višjo ceno je to luksuz oz. preseravanje.

isto kot da bi kupil SUV z vgrajenim 1 sedežem
smirk-1.gif

vse ostalo bi bilo pa za doplačilo oz. zadnja klop bi bila na voljo šele pri facelift modelu
hysterical-1.gif