Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Govora je o ios/WP/android kot software platformo. Rekel, sem samo, da se ni fajn preveč spuščati v hardwere, ker se tukaj v tej temi primerja operacijski sistem. In tudi napisal sem da software sicer pripomore, a tukaj najbolj odtehta hardwere.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
A zdaj misliš, da si ti tisti relavantneš in so tvoje izkušnje kar štejejo? Ali so tisti testi priznanih strani, katere testirajo?
In ne 808 tudi poje 5ko tudi v normalni svetlobi, govoriš neumnosti:
http://recombu.com/mobile/news/iphone-5-galaxy-s3-onex-pureview-camera-comparison_M18398.html
Aja pa point tega je itak3x zoom brez izgub, tako da tukaj pa res nima 5ka kaj izkati.
Tile so pa res neko merilo, ja, ko niso opazili, da so od Xperie slike neuporabne, kar jpeg kompresija sliko totalno sesuje. Kvadratek pri kvadratku. In zraven "testa" objavijo slike, ki sploh niso full res, da bi si človek pogledal.
In ja, leta 2013 je vsem kar je nad 10mm, debelo. Predebelo. Vsaj zame. Ampak OK, 1020 tistih 0,4 odpustim, in kot sem napisal, nisem še sprobal in ne bom sodil. O vseh ostalih telefonih sedanje generacije (kar 808 ni): i5 je edini, s katerim se upam naredit fotko za objavo čez celo stran (A4) v odlično natisnjeni reviji. Ostali ta hip odpadejo.
Govorit pri fotkanh ločeno o HW in SW je pa brca v temo.
Ravno pri fotkah Nokie in recimo Xperie se izkaže, da SW pokvari stvari in da je slika mnogo slabša, kot jo je HW sposoben zagotovit.