iOS vs. Android vs. WP

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Jaz sem dobil dostop pri TŠC Nova Groica. In in moram na mobilniku obkljukati TTLS. Kaj sedaj, ko bom šel na faks, mi bo to še delovalo (FRI) ali bom moral pridobiti nove podatke?

Če si zaključil SŠ, potem ti bodo verjetno onemogočili tamkajšnje eduroam uporabniško ime, tako da boš v vsakem primeru potreboval novega. Če pa se to recimo ne bi zgodilo, pa bi ti moral eduroam delati normalno tudi na faksu (torej brez spreminjanja nastavitev).

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Hvala vsem
smile-1.gif
Ker sedaj imam androida, im mi malček najeda, zato razmišljam o nakupu ene izmed Lumij, in eduroam mora delovati.
Torej, verjetno mi bodo onemogočili eduroam in bom mogel zaprositi za novega. Bom že zrihtal
smile-1.gif

Hvala vsem

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja tele stevilke so vsekakor lepe. Vprasanje koliko casa bo se tako rastlo. Ceprav, ko primerjam nokijine telephone s konkurenco, se ni za bati, ampak mnogi poznajo pac samo eno znamko.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
...ampak mnogi so tudi zadovoljni s to "eno znamko" in zakaj bi menjali nekaj kar zadovoljuje njihove potrebe ;-) :)

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Da vidis, ce je kje kaj drugace in boljse?
Lahko si zadovoljen z necim dokler ne vidis, da je nekje nekaj boljsega
smile-1.gif

Saj ni problem. Ti kar ostani zadovoljen. Tudi jaz sem bil. Zdaj sem se bolj :D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
Hvala bogu, da so tudi ostali modeli, konkurenca, če je ne bi bilo, bi še vedno imel nokio 3310 v rokah, na ta način pa dobivamo super izdelke. Upam edino, da ne bo kmalu MS dobil monopola, ker potem bodo spet zanemarili sistem in potreben bo spet kak nov "android" da premeša karte.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
he he Darjan, prav pogooglat sem šel, katera je to nokia 3310, ker se tolikokrat omenja (sam sem bil vedno na Ericssonih, od GA628 naprej). Ja, številka mi ni bila znana, ampak se spomnim tega aparata. Ena izmed legend med telefoni ...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Da vidis, ce je kje kaj drugace in boljse?
Lahko si zadovoljen z necim dokler ne vidis, da je nekje nekaj boljsega
smile-1.gif

Saj ni problem. Ti kar ostani zadovoljen. Tudi jaz sem bil. Zdaj sem se bolj :D

Tukaj si pa malo mimo udaril. To, s čimer si ti zadovoljen je samo tvoje in se drugih ne tiče. Pusti trolanje proizvajalcem ter njihovemu PR-u in plačancem na forumih ...
Peace
cool-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik srv pravi:
he he Darjan, prav pogooglat sem šel, katera je to nokia 3310, ker se tolikokrat omenja (sam sem bil vedno na Ericssonih, od GA628 naprej). Ja, številka mi ni bila znana, ampak se spomnim tega aparata. Ena izmed legend med telefoni ...
Verjetno kar največja legenda vseh časov, ki že meji na mitološke razsežnosti
evil.gif

Drugače pa najbolj prodajan telefon vseh časov je bilNokia 1100 s prodanimi kar 250 miljoni enot
shocked-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Pri katerem delu sem udaril mimo? Drugam gres ravno zato, da vidis, kaj imajo tam.

Jaz sem recimo bil zadovoljen z delovanjem prejsnjega telefona. Ampak ko vidis kako deluje drugi, ko mogoce vidis koliko boljsi fotoaparat ima (ce je ze govora o Nokiji), si ne mores misliti kako si lahko bil na tistem toliko casa in bi se tudi zelo tezko vrnil nazaj.

Saj je dobro, da je veliko izbire ampak jaz npr. verjetno kar nekaj casa ne bom sel nazaj. Se posebej sedaj, ko je fotoaparat na Nokij tako dalec, bi se tezko odlocil za kakrsnokoli menjavo. Ko pa ga bo konkurenca dohitela, pa nic ne recem. Glede na to, da sem ze menjal in prezivel, si upam menjati se enkrat
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Privoščim WP da mu še naraste prodaja, ampak 119% se lahko bere tudi kot slab podatek. Kaj ti pomaga če prodaš 100% več npr. iz 10 enot na 20, če pa tvoj konkurent proda 80 enot i.e. 300% več ...