iOS vs. Android vs. WP

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Malo offtopic vprašanje, ali pa niti ne.

Kako kaj deluje 7.2? Ker za prvo verzijo so me tukaj verniki prepričali da deluje tako "smooth" kod iPad, kar pa se ni ravno izkazalo za resnico.
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Popravek odpre ga (partis), prijaviti se ne gre.

@cizy, morem rečti da ni slab, če pogledam ekran napram ipad mini je veliko boljši. Touch se mi zdi slabši oz še mogoče nisem dovolj navajen na njega, dotika mi včasih ne zazna. Baterijo pri enaki uporabi spije hitreje, razmerje ekrana mi ni najbolj všeč, so pa profili zadosten razlog, da ga obdržim. Glede gladkosti se mi zdi kar ok, včasih se malo zaštrika, nič kritičnega je kr tu tu nekje z ipadom (vsaj minijem), našel sem tudi bug, ki vedno povzroči force close, za ta denar cca 218€ ni boljše izbire (za ipad minija sem sicer dal za zapakiranega 260€, najboljše pa je da sem ga za tak denar po parih mesecih tudi prodal).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz slike brez problema nalagam preko iOS na večih straneh, tudi na parih lastnih. Glede bolhe pa ne morem komentiral, ker tam objavim oglas enkrat na cc dve leti, ko prodajam stari telefon.

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Na androidu (nexus 7 2, android 4.3) mi pa partisa ne odpre, a je zato zanič
bonk.gif

Na Note 10.1 z AOSP 4.3 gre povsem normalno odpreti Partis ter se prijaviti...

PS: uporabljam UC Browser

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
seveda je problem v iOS-u in ne v nesposbnih programerjih na bolhi...

Če enaka stvar deluje na "konkurenčni" platformi, na več verzijah in na različnih browserjih, potem je dejansko tole "bug" iOS-a (Safarija) in ne spletne strani oz. njihovih programerjev... Ali pač Apple razmišlja "naj se oni prilagodijo našim zmogljivostim in ne mi njim..."

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
in kontra, če deluje na ostalih web pageih, sam na bolhi ne, je vec al manj problem v bolhi, se ti ne zdi... al misls da bo apple spreminju zarad enga portala v slo...

I

Izbrisan uporabnik 474

Nalaganje slik je lahko izvedeno na več načinov in očitno Safari tega ne podpira. Verjetno Bolha ni edina stran z takim sistemom in se napaka pojavi tudi na drugih (nam neznanih) portalih... Tako da je tvoja izjava čisto v stilu Apple freaka

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Nalaganje slik je lahko izvedeno na več načinov in očitno Safari tega ne podpira. Verjetno Bolha ni edina stran z takim sistemom in se napaka pojavi tudi na drugih (nam neznanih) portalih... Tako da je tvoja izjava čisto v stilu Apple freaka

to, kar ti je doto napisu ze na prejsni strani, da ios podpira najbl standardni nacin nalaganja datotek, si pa namenoma spregledu al kako? :D

I

Izbrisan uporabnik 474

Nisem, zato pa sem napisal, da obstaja več načinov - ni namreč govora, da preko Safarija sploh ne gre nalagat slik, ampak je govora o te, da ne gre na način, kot ga ima med drugim izvedeno Bolha in o tem, da to pri "konkurenci" dluje brez problemov...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Ne da se mi ravno registrirati na Bolhi da bi pogledal... na kak način se pa sploh tam uploada fajle? Preko flasha?
Standarden način je recimo to kar ima tudi alter za dodajanje priponk.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Na androidu (nexus 7 2, android 4.3) mi pa partisa ne odpre, a je zato zanič
bonk.gif

Na Note 10.1 z AOSP 4.3 gre povsem normalno odpreti Partis ter se prijaviti...

PS: uporabljam UC Browser

Uporabljam chrome na androidu Tudi na iOS uporabljam chrome in na bolhi slike lahki nalozim, ampak ko zelis oddati oglas ne gre na naslednjo stran torej ni bug safarija, ampak vseh browserjev (kar dvomim) ali pa bolhe. Na shrani.si recimo nalozi normalno.

Nazadnje urejeno:

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Dolphin, ravnokar testiral tudi Chrome in Firefox, pri vseh mi gre login na Partis.si brez problema s starim nexus 7. Si občasno kakšno manjšo zadevo tudi preko tablice dol potegnem.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sem šel iz firbca probat. Bolhin strežnik javi napako 405 Not Allowed.

P.S.
Slika je naložena direktno z iPada.
1862853-image.jpg

Priponke

• 1862853-image.jpg
    1862853-image.jpg
    16,4 KB · Ogledi: 191

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Koda dejansko pomeni "Method Not Allowed" in ne "Not Allowed". Recimo če stran sprejema samo POST zahtevke, bo pri GET zahtevku vrgla 405. Zakaj pa do tega pride pa mi ni jasno. Verjetno je napaka na strežniški strani.