iOS vs. Android vs. WP

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Tole mora biti neka fora chromea. V chromeu mi tudi preusmeri na google na ipadu. V safariju pa gre prijava normalno.

@philips: poznam http error kode
wink-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Na iphonu pa mi s chromom normalno odpre
smile-1.gif
Čudno je vseskup :p Sicer pa na nexusu je chrome privzet brskalnik, torej out of the box ne deluje. Ampak ni važno, dejstvo je, da je bedarija zaradi enega primera rečti, da je produkt polizdelek. Včasih se stvari tudi preprosto ne poklapajo.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sem ugotovil, zakaj nedela
wink-1.gif
. Nova verzija chromea ima opcijo, da gre ves promet preko googlovih strežnikov, kjer kompresirajo podatke. Dodatna storitev je pa tudi mailware in phishing site filtriranje. Očitno imajo partis na blacklisti. Če to izklopiš, se lahko normalno prijaviš.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Popravek odpre ga (partis), prijaviti se ne gre.

@cizy, morem rečti da ni slab, če pogledam ekran napram ipad mini je veliko boljši. Touch se mi zdi slabši oz še mogoče nisem dovolj navajen na njega, dotika mi včasih ne zazna. Baterijo pri enaki uporabi spije hitreje, razmerje ekrana mi ni najbolj všeč, so pa profili zadosten razlog, da ga obdržim. Glede gladkosti se mi zdi kar ok, včasih se malo zaštrika, nič kritičnega je kr tu tu nekje z ipadom (vsaj minijem), našel sem tudi bug, ki vedno povzroči force close, za ta denar cca 218€ ni boljše izbire (za ipad minija sem sicer dal za zapakiranega 260€, najboljše pa je da sem ga za tak denar po parih mesecih tudi prodal).

Hvala za odgovor. Saj če dvojka ne bi delovala vsaj tako kot mini bi bilo to že malo žalostno glede na tolikšno strojno superiornost nexusa in podhranjenost minija. Najbolj me je pri prvemu šokiralo kako slabo je deloval privzeti browser (chrome).
rolleyes-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Potem pa uporabi nek drug brskalnik, jih imaš že skoraj malo morje.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Zame osebno ga še vedno ni čez chrome, ker imaš vse zaznamke, gesla, zgodovino, odprte zavihke na vseh napravah.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Hecno pa je, da Chrome na iOS super deluje, na Androidu pa katastrofalno (vsaj je kakšnega 3/4 leta nazaj ko sem še imel Nexusa).
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Zame osebno ga še vedno ni čez chrome, ker imaš vse zaznamke, gesla, zgodovino, odprte zavihke na vseh napravah.

Mislim da ima tudi Firefox vse kar si naštel.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ima ja, samo tudi meni osebno bolj ustreza Chrome, čeprav sem bil prej dolga leta na Firefoxu in nekaj časa Chroma tudi povohal nisem.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Hecno pa je, da Chrome na iOS super deluje, na Androidu pa katastrofalno (vsaj je kakšnega 3/4 leta nazaj ko sem še imel Nexusa).
grin1.gif
Na ios je chrome bolj ali manj samo "skin" za safari, na androidu pa na žalost chrome ni samo pošminkan precej hitrejši stock aosp browser
cry12bpy.gif
Sicer ne dela več tako katastrofalno, še vedno pa bi reku, da dela na ios bolje.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
S tem da je javascript na iOS v chrome po definiciji počasnejši, ker UIWebKit ne ne uporablja Nitro JS pogona, ki ga ima Safari.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Za vse lastnike lumie 920 (win phone) Kakšen je bil vaš prehod iz androida na windows. Mene rahlo skrbi če si kupim to nokio da se nekako ne bom mogel navaditi teh windowsov

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Windows phones niso z drugega planeta tako da prehod ne bo prav nič težak ... Če ne iščeš price /performance v Windows svetu je morda težja odločitev ali iti na 1020-ko oz 925-ko.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Uporabljam Lumio 920 od decembra lanskega leta. Prehod iz Androida na Windows Phone je bil enostaven. Sprehodiš se čez začetni čarovnik in večino glavnih nastavitev. Najprej kar sem opazil je bilo zelo tekoče delovanje (kar prej nisem bil navajen), enostavna in logična uporaba, brez navlake, ter stabilnost sistema. Po 10 mesecih uporabe še vedno deluje ko švicarska ura.

Prednost pred večino telefonov je natančna izdelava in kompaktnost!

Naj pa še kater drug uporabnik pove svoje mnenje, da bo bolj relevantno
smile-1.gif

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Jaz sem danes po dveh mesecih uporabe prodal svoj win telefon (ativ s). Grem nazaj na s3, ker mi dosti bolj ustreza android.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Konec leta bo wp9 predstavljen, baje. Imajo še kar nekaj dela
smile-1.gif
glede na to, da je to Microsoft....

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Pomojem bo pa še vmes prišel 8.1 (ali 8.5), tako kot je to bilo pri WP7.