Lahk bi se tudi to. Predlagam da ko te policaj ustavi ti lahko postavi 3 vprašanja iz CPP. Za vsakega ki ga narobe odgovoriš dobiš 100 eur pa 1 KT.
En test:Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ziher. Kaj sjtv bo z rokava stresel linke. Mislim da je bilo pri 2 ali celo treh razlicnih temperaturah merjeno. In povsod so se letne generalno bolje obnesle razen na ledu in snegu. Ne vem pa kako je bilo v dezju.
Ne vem pa koliko je verjeti tem testom.(taksna ali drugacna darila testnim ekipam s strani tovarn?)
Citat:
The Summer Tyre
Perhaps the most interesting aspect of the test was the inclusion of a control summer tyre.
The summer tyre won every aspect of the dry tests, braking 4 meters shorter than the best winter and managing .1km/h faster on the handling course. In the wet the results were more even, with the best winter tyre convincingly beating the summer tyre in both aquaplaning tests and stopping only 1 meter short from 100km/h.
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
sej se ne gre za to da bi človek naredil prekršek zaradi neznanja. avto ali izpit se vzame za kazen, ne pa zato ker kršitelj ne pozna predpisov.
kje sem izrazil mnenje na katerega se opiraš sedaj, da nekdo ni za na cesto? Jaz razlikujem prekrške na take, ki drugega udeleženca ogrožajo in na take ki drugih ne ogrožajo, tako da me zanima s katerim prekrškom si ti ogrožen?Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Njegov problem ja. Moje je pa tale, da me še vedno ogroža, če po tvojem mnenju ni za na cesto.
Hmm... ne spomnim se da bi on meni kaj razlagal, mi lahko osvežiš spomin?Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Vidiš, sintič ti je že prej hotel nekaj obrazložit, pa ni šlo. Verjamem, da tudi sedaj ne bo šlo.
tega stavka ne razumem najbolj, mogoče zato ker je tako nepovezano napisan in s čudnim začetkom, se bom pa vseeno potrudil in ti poskusil odgovorit. primer da se res nekdo zaleti vate brez izpita, nereg. avto, ukradene tablice policist opravi kar mora pri vsaki prometni nesreči in na koncu da tudi kazen zaradi prekrškov. Naslednji korak je urejanje preko zavarovalnice in z zavarovalnico policija nima nič. Če se moraš pa ti potem jebati, je pa to zaradi zavarovalnice in ne policije.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In to brez izpita, po možnosti brez registriranega vozila z ukradenimi tablicami. Perfect kombinacija, da se zaleti vame. Ti boš prišel, napisal položnice, potem se bom pa sam s tem pacientom ( ki ni tvoj problem, da se spet usede v avto ) ukvarjal in se jebal, da se bom na koncu obrisal pod nosom.
Citat:
Če se moraš pa ti potem jebati, je pa to zaradi zavarovalnice in ne policije.
Jaz sem svoje naredil (preložil odgovornost na drugega).Citat:
hja lej, če se vozi naprej je pač njegov problem in ne moj