Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
nisem rekel da mu je zavarovalnica dovolila da se naprej vozi. sklepal sem da govoriš o odškodnini oz. povrnitvi škode, glede na to da si napisal: "potem se bom pa sam s tem pacientom ( ki ni tvoj problem, da se spet usede v avto ) ukvarjal in se jebal, da se bom na koncu obrisal pod nosom." nevem kaj se moraš ti jebati in ukvarjati s tem ali bo on še naprej vozil ali ne
No, pa pojdiva lepo po vrsti, 1,2,3, kot so hiše v Trsti.
Verjemi, da se jaz ne bom jebal s tem ali bo on še naprej vozil al ne. Pa knjižničarka tudi ne, še manj mesarija Podobnik. Menim, da je tukaj druga institucija, katera bi mu morala preprečiti nadaljno vožnjo. To, da mu samo colaš in pišeš položnice, on se pa še naprej vozi, zame ni preprečevanje nadaljne vožnje. Ampak je čisto preprosto inkasanstvo po sintičevsko.
Citat:
in zakaj se ti tu obrišeš pod nosom.
Jaz se ne bom obrisal pod nosom, s tem, al se oni še vozi al ne. Ko se bo zaletel vame je stvar že urejena. Vozil bo brez izpita in da bo mera polna, še z vozilom katero ni registrirano. Če si kdaj imel kaj opravka z zavarovalnico, si mogoče že izkusil na svoji koži kako znajo komplicirat. Opirajo se vsake bilke, samo da nebi dali denarja. Če pride vmes še nekdo brez izpita in z neregistriranim vozilom, menim, da se bom jaz obrisal pod nosom za denar, katerega bi moral dobiti. Ne, da se dobesedno obrišem, ker sem smrkav. Sej veš, prispodoba.
Citat:
sicer pa kot sem že napisal, težko je odgovarjati na poste ki nimajo repa in glave.
A je sedaj kaj bolje? Ker bolj preprosto in otroku razumljivo že ne znam. Sej ne rabiš ponovno dokazat iz katerega foha si
Citat:
policija bo na kraju naredila kar ji zakon dopušča, a ti pričakuješ da bodo tipa zaprli zato da se ti potem ne boš rabil, jebat in ukvarjat z njim? lahko bi, če bi obstajal tak zakon, dokler ga pa ni, pa tega ne moreš pričakovati.
Tako je, policija bo naredila kar ji zakon dopušča. Vse razumem. Ko se on zaleti, je meni čisto vseeno kaj boste naredili z njim. Ali ga boste zaprli, peljali v klinični, pohabili ali pa samo napisali položnice. Škoda je že narejena in sedaj se bom jaz ukvarjal z njim po zavarovalnicah. To ne bo policaj ( kateri meni, da ni za na cesto, pa se vseeno vozi), mesarija Podobnik tudi ne, še manj knjižničarka. Ampak jaz, ker sem lastnik avtomobila. Ne bom se pa jaz jebal z njim v smislu, če se bo še vozil po cesti. To so druge inštitucija zato. Pa ne mesarija Podobnik.
In če tega zakona ni, NEHAJ FLANCAT O NEKI VARNOSTI V 3PM. Ker to kar delate, je eno samo pisanje položnic in nič drugega.
Citat:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Point je, da se policisti zmer zgovarjate na butaste zakone, ces nimamo kej, taksni so...ja zakaj jih pa upostevate ce so butasti? Normaln clovk inteligentno razmislja....in se zmer je tko, da policist se zmer lahko da opozorilo, ampak neeee, dejmo poloznico, da si dvignemo ego.
če bi vsaj malo poznal zakon bi vedel da si napisal bedarijo. ampak seveda, tu smo itak vsi lahko pametni in poznavalci vsega. Policisti pač nimajo možnosti nekaterih zakonov neupoštevati iz razlogov butastosti, le zakaj, mogoče zaradi disciplinske, odškodninske in kazenske odgovornosti... mogoče...
Sedaj, ko smo prišli do dna z butastimi zakoni, si prešaltal pa na odgovornost in disciplinsko.
Če bi se jaz že s policajem zmenil, da bi me spustil brez kazni, verjamem, da bi jaz v tistem trenutku ko bi speljal, vozil direktno proti policijski postaji. Na PP bi zahteval komandirja, da kaj ma to za ene kekce po cesti, ker me je spustil brez kazni. Bi ga napizdil in mu sam samovoljno tam pustil denar za kazen in zahteval, da se da policaja na disciplinsko.
Kako pa recimo tale primer. Pride komandir na PP in išče list papirja, na katerem je bila prekoračena hitrost njegovega sorodnika. To gre pred vnosmo v računalnik, v en predal za nekaj časa. Tukaj pa ni disciplinske, zato ker je komandir?