Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zadnje čase mi v FB-ju meče precej teh sponzoriranih objav wannabe influencerk (za nobeno od prej še nisem slišal). Potem pa odpreš ta FB profil/page in opaziš, da gre za praktično prazen profil oz. je objav in sledilcev za vzorec - tale spodnja je do zdaj najbolj bizarna....
A gre to za fake osebe, ki jih ustvarijo te firme, al gre za obupance, ki se za drobiž takole prodajajo?
Pred kratkim sem bil na drugem kontinentu, in sploh ne na neki turistični točki, pa je bilo fu**ing identično. Sem se zvečer sprehodil mimo parih znamenitosti.
Tipi slikajo bejbe, mame slikajo hčerke in čisto vse, ko fotograf pofotka, skočijo do telefona in preverijo ali so fotke dovolj dobre.
Normalno, da vidijo prijatelji na FB in sledilci na instagramu, kako lepo in srečno življenje živijo.
Ko je bila žena še na FB, sem se prav smejal, kako nekateri živijo lepo življenje na socialnih omrežjih, v realnem svetu pa alkohol, pretepanja itd..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.