Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Nika ima redno zaposlitev in si teh potovanj ne plačuje iz društva. Poleg tega je bila proglašena z Evropejko leta in jo gotovo vabijo na razna srečanja in kongrese, ki so velikokrat na eksotičnih lokacijah. Če je vabljena kot predavateljica, ji tudi plačajo vse stroške.
Vir za zaposlitev?
Na linkedinu ni nič, google nič ne najde.

Kaj ima kot "evropejka leta" pametnega za povedat ona? Tule pred volitvami meša drek vsakič in na vsake toliko časa je "napadena", ko potrebuje pozornost, to je pa vse. Kaj ima pravzaprav po tvoje sploh za povedat? Ali pa za zapisat v rezime? Kakšni so njeni dosežki v življenju?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.472
9.785
113
40
MB
To vem, ampak resno me zanima od kje ji denar.
V angleščini obstaja tudi izraz "virtue signaling", za katerega v slovenščini ne poznam dobrega ekvivalenta. Pomeni pa navidezno izkazovanje vrlin za zviševanje ega ("poglejte me kako sem jaz dobra oseba").
saj ti je pa njen odvetnik bizi povedal da je redno zaposlena, preden je šla za pol leta v ameriko so jo tukaj parkirali na eno izmed mnogih parkirišč zaslužnih.

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vir za zaposlitev?
Na linkedinu ni nič, google nič ne najde.

Kaj ima kot "evropejka leta" pametnega za povedat ona? Tule pred volitvami meša drek vsakič in na vsake toliko časa je "napadena", ko potrebuje pozornost, to je pa vse. Kaj ima pravzaprav po tvoje sploh za povedat? Ali pa za zapisat v rezime? Kakšni so njeni dosežki v življenju?
Vprašaj AI

Po javno dostopnih informacijah je Nika Kovač zaposlena v Pionirskem domu Ljubljana, kulturno-umetniški zavod, ki je v javni lasti. Na spletni strani Pionirskega doma je navedeno, da je Nika Kovač vodja oddelka za odnose z javnostmi in marketing.
Nika Kovač je bila na to delovno mesto imenovana leta 2022, na razpisu, ki je bil objavljen na Zavodu RS za zaposlovanje. Na razpis se je prijavila le ena kandidatka, in sicer Nika Kovač.
Nika Kovač je bila pred tem zaposlena v nevladni organizaciji Eko Anhovo in dolina Soče, ki se je ukvarjala z okoljskimi vprašanji. Bila je tudi aktivna v stranki Levica.
Njena zaposlitev v Pionirskem domu je bila predmet kritik, saj nekateri menijo, da je bila imenovana na podlagi političnih povezav. Nika Kovač je te očitke zanikala.
Na podlagi uradnih informacij je torej odgovor na vprašanje "kje je zaposlena Nika Kovač" Pionirski dom Ljubljana.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
In zakaj točno bi verjeli AI-ju? A ti sploh veš kako ti. "AI" deluje? Hint: zmišljuje si še bolj kot člani lovskega društva. Vir ali GTFO.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Lahko pa vprašaš Macrona ali pa Obamo, kaj vidita na njej.

B81

22. jul 2007
36.718
10.341
113
Torej je zaposlena v Pionirskem domu, pomeni, da ji dejansko mi plačujemo te izlete po kugli?