Je pa spustila oreng klobaso v vodo.
Po zaslužkih drugi, zakoj za Dončičem.Prvi košarkaš?
Ne tuki o cementarni Anhovo. Zaradi nje ljudje dejansko umirajo.
Vir za zaposlitev?Nika ima redno zaposlitev in si teh potovanj ne plačuje iz društva. Poleg tega je bila proglašena z Evropejko leta in jo gotovo vabijo na razna srečanja in kongrese, ki so velikokrat na eksotičnih lokacijah. Če je vabljena kot predavateljica, ji tudi plačajo vse stroške.
Resno je šla ženska samo letos večkrat na drug konec sveta z letalom kot verjetno povprečni Slovenec v življenju.- Kako Nika zmanjša ogljični odtis?
- hodi po prstih
To vem, ampak resno me zanima od kje ji denar.Gauche caviar - Wikipedia
en.wikipedia.org
saj ti je pa njen odvetnik bizi povedal da je redno zaposlena, preden je šla za pol leta v ameriko so jo tukaj parkirali na eno izmed mnogih parkirišč zaslužnih.To vem, ampak resno me zanima od kje ji denar.
V angleščini obstaja tudi izraz "virtue signaling", za katerega v slovenščini ne poznam dobrega ekvivalenta. Pomeni pa navidezno izkazovanje vrlin za zviševanje ega ("poglejte me kako sem jaz dobra oseba").
Ima pa očitno neomejeno dopusta.saj ti je pa njen odvetnik bizi povedal da je redno zaposlena.
To gre pod "študijski" dopust al pa "delovni" dopust.Ima pa očitno neomejeno dopusta.
Vprašaj AIVir za zaposlitev?
Na linkedinu ni nič, google nič ne najde.
Kaj ima kot "evropejka leta" pametnega za povedat ona? Tule pred volitvami meša drek vsakič in na vsake toliko časa je "napadena", ko potrebuje pozornost, to je pa vse. Kaj ima pravzaprav po tvoje sploh za povedat? Ali pa za zapisat v rezime? Kakšni so njeni dosežki v življenju?
Lahko pa vprašaš Macrona ali pa Obamo, kaj vidita na njej.Kaj ima kot "evropejka leta" pametnega za povedat ona? Tule pred volitvami meša drek vsakič in na vsake toliko časa je "napadena", ko potrebuje pozornost, to je pa vse. Kaj ima pravzaprav po tvoje sploh za povedat? Ali pa za zapisat v rezime? Kakšni so njeni dosežki v življenju?