Skrbi me edino to, da te zadeve učijo neke umetnice ki v naravi betona od asfalta ne razlikujejoCeprav to je eno redkih prakticnih znanj ki jim bodo celo enkrat prav prisla
Skrbi me edino to, da te zadeve učijo neke umetnice ki v naravi betona od asfalta ne razlikujejoCeprav to je eno redkih prakticnih znanj ki jim bodo celo enkrat prav prisla
likovna, glasba, tehnika bi mogli met vglavnem izdelke brez neke teorije. Pa komot bi bli brez ocen al pa mu u zu spet.Mar bi kaj drugage učili tiste ure, kar bi bilo za mladino v tistem trenutku bolj uporabno...
No potem pa izvoli in svojemu malemu otroku če ga imaš nadzorno pokaži in povej kako je prišel na svet. Brez štorkelj in podobnega sranja.Teorija brez prakse je brezplodna, praksa brez teorije pa nevarna, je dejal nek velik modrec.
Heh, zanimivo kako nekateri niso sposobni razumeti, da si s takimi dejanji uničijo ves sloves in dobro ime, ki so ga pridobili tekom let. In to zato, da so ''pisatelji''.Pomotoma je par stvari prepisala in pozabila to omeniti v knjižni uspešnici.
Voditeljica pod plazom obtožb: njeno knjigo na družbenih omrežjih označili za plagiat, kako se zagovarja?
Podjetnica in voditeljica priljubljenega podkasta je nedavno izdala svoj knjižni prvenec, a med odzivi so se znašli tudi takšni, ki jih gotovo ni pričakovala ...www.metropolitan.si
Nina Gaspari je priljubljena voditeljica podkasta Lovim ravnotežje, ki velja za enega najbolj poslušanih in prepoznavnih v Sloveniji, pa tudi podjetnica in ustvarjalka vsebin na družbenih omrežjih.
Nedavno je izdala tudi svojo prvo knjigo: delo z naslovom Lovim svoje ravnotežje, ki je izšlo v samozaložbi, uredil pa ga je pisatelj, sicer tudi avtoričin partner Miha Mazzini in je, kakor je navedeno na avtoričini spletni strani, vodič za iskanje smisla v življenju.
ej, Mojci Mavec ni škodilo - je zaposlena na RTV Slovenija, Kobal ima tudi še vedno dovolj dela za sproti.Heh, zanimivo kako nekateri niso sposobni razumeti, da si s takimi dejanji uničijo ves sloves in dobro ime, ki so ga pridobili tekom let.
Glede na to da je partnerka od Mazzinija je prisesana na marsikaj.Pusti prisklednike. Tale tipica ni prisesana na RTV.
Res je, sem imel pa Mazzinija za boljšega človeka, je imel dobre kolumne na Siolu. Se mi zdi da se je s tem tudi sam zasral.Glede na to da je partnerka od Mazzinija je prisesana na marsikaj.
A to privat ali poslovno?Glede na to da je partnerka od Mazzinija je prisesana na marsikaj.
Urejevanje knjige ni enako iskanju in preverjanju vsebine.Res je, sem imel pa Mazzinija za boljšega človeka, je imel dobre kolumne na Siolu. Se mi zdi da se je s tem tudi sam zasral.
Preden nekaj klobasaš brez veze, bi lahko pogledal, komu in na kaj sem odgovarjal.No potem pa izvoli in svojemu malemu otroku če ga imaš nadzorno pokaži in povej kako je prišel na svet. Brez štorkelj in podobnega sranja.
Da ti odgovorim bolj direkt če ti prevod dela težave. Mislec verjetno ni imel v mislih 5 letnih otrok.
Res je, sem imel pa Mazzinija za boljšega človeka, je imel dobre kolumne na Siolu. Se mi zdi da se je s tem tudi sam zasral.
Poslovno.A to privat ali poslovno?