Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.423
2.583
113
Srečna Nika. Je v družbi takih, ki imajo večji IMT kot ona!

p.s. je zardi objav tudi ona Maršal Twito?

1702658010287.png

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Že to, da take osebe spustijo nazaj med ljudi je kriminal.
Bi pa lahko v šolah učili o socialnih omrežjih in nevarnosti teh

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Ma kje bojo to učili v šolah. Sej vidiš rigiden šolski sistem, ki rabi 10+ let, da vpelje v šole osnovne šole predmete kot informatika, ki je itak zadnjih 25 let gonilo razvoja. Namesto, da bi se pri nas širili naravsoslovni faksi, ustanavljamo družboslovna sranja, kjer perejo mozaš mladini o enakosti in socilaizmu.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.687
113
Ma kje bojo to učili v šolah. Sej vidiš rigiden šolski sistem, ki rabi 10+ let, da vpelje v šole osnovne šole predmete kot informatika, ki je itak zadnjih 25 let gonilo razvoja.
Pripravljajo se novi učni načrti, ki stopijo v veljavo v naslednjih letih. Seveda računalništva ne bo. so naše strokovne skupine ugotovile, da ni potrebe po posebnem predmetu, ker za učence ne bi bil koristen. Slišal sem razlago od prikoritnikov, da od predmeta učenci ne bi odnesli kaj dosti koristi. Ko sem vprašal zakaj ne ukinejo tudi matematike glede na to, da od predmeta ne odnesejo nič. sem dobil odgovor, da to je drugo, ker pri matematiki pa vadijo. wtf bi pa delali pri računalništvu? Jajce praskali?
Raje bodo vključili DigComp kompetence v sklop ostalih ur. Npr programiranje pri naravoslovje in tehnika v 4. razredu, brskanje po spletu pri glasbi. Ostalega si nisem zapomnil, ker sem že rahlo bruhal v usta med poslušanjem tega sranja.
Vse države okoli nas ugotavljajo, da so z uvedbo predmeta zamudili. Nima veze al je blo to lani al 10 let nazaj. Vsi so mnenja, da zamujajo.
So vprašali hrvaško ministrico kako rešit problem manjka kadra (oni so uvajali par let nazaj), je našim strokovnjakom odgovorila kjer je volja je pot.
Naši so raje izbrali opcijo kjer niti poti ni.
Pritiski iz strani učiteljev so pa že 10+ let po uvedbi predmeta ali nekih večjih spremembah, ampak more bit nek prikoritnik tak močn, da vse blokira. Ljudje, ki so včasi podpirali predmet so postali prikoritniki in so proti predmetu. Tak mamo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Pri likovni se učijo o urbanistiki, tipih gradnje, dokumentacijih, načrtih, fasadah, betonu temeljnih ploščah.... me je melo, da bi koga vprašal po zdravju.... pa če dobijo na konc strokovni izpit??? v 6. razredu. Tolk balasta, ki ga bo otrok hočeš nočeš moral pozabit do naslednjega leta.

• Haha
  • Wow
Reactions: sixpower in Ateis

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Pri likovni se učijo o urbanistiki, tipih gradnje, dokumentacijih, načrtih, fasadah, betonu temeljnih ploščah.... me je melo, da bi koga vprašal po zdravju.... pa če dobijo na konc strokovni izpit??? v 6. razredu. Tolk balasta, ki ga bo otrok hočeš nočeš moral pozabit do naslednjega leta.
Ceprav to je eno redkih prakticnih znanj ki jim bodo celo enkrat prav prisla