Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

erikson

Guru
25. avg 2007
22.255
6.092
113
Danes influencerji in influencerke 12 ur igrajo košarko v dobrodelne namene. Menda pride tudi prvi med influencerji, Borut Pahor.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.968
331
83
tam ko se terc po tori rola
boyfriends-of-instagram-fb17.png
V čem je fora fotografije, ko baba kao nekam gleda in jo slikajo..? Meni so za crknit smešne... No, lahko pa je v bučo ...nelepa.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.554
113
Me res zanima, kater tip si upa slikat drugo bejbo.
VSI imajo foto, ki zahteva edit predno gre foto na instgram!

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Glede na to, da naj bi bil I8 NEPROFITNA organizacija in, da je Nika letos že vsaj 10ič na dopustu in to na dragi lokaciji me resno zanima od kje ji denar? Starša? Mama je profesorica na FF, oče pa politični komentator. Od kje jim toliko denarja??

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Glede na to, da naj bi bil I8 NEPROFITNA organizacija in, da je Nika letos že vsaj 10ič na dopustu in to na dragi lokaciji me resno zanima od kje ji denar? Starša? Mama je profesorica na FF, oče pa politični komentator. Od kje jim toliko denarja??
Nika ima redno zaposlitev in si teh potovanj ne plačuje iz društva. Poleg tega je bila proglašena z Evropejko leta in jo gotovo vabijo na razna srečanja in kongrese, ki so velikokrat na eksotičnih lokacijah. Če je vabljena kot predavateljica, ji tudi plačajo vse stroške.

B81

22. jul 2007
36.718
10.341
113
Nika ima redno zaposlitev in si teh potovanj ne plačuje iz društva. Poleg tega je bila proglašena z Evropejko leta in jo gotovo vabijo na razna srečanja in kongrese, ki so velikokrat na eksotičnih lokacijah. Če je vabljena kot predavateljica, ji tudi plačajo vse stroške.
to, da so jo francozi izbrali za evropejko leta Slovenije (+26 ostalih), glede na to, da dejansko ne pripomore k ničemur koristnemu, je jasen znak, kam svet tone. To, da ona "fajta", ne pove dosti.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sad

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.554
113
Ali ona spada v skupino influencerk ali v skupino nategovanje?

p.s. Vam je s svojo ''pojavo'' zameglila pogled in niste videli, da je lezbača :)

p.s. moj sosed je na mat faxu zmagal na evropskem tekmovanju in šel v Švico na en fizikalni institut. Pa še lepo pozdravi, ko se srečava!