Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.553
113
1700130374566.png

• Ljubezen
Reactions: LarryClay

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Haha, lohk mi rečete fan ja, ampak men je prov zanimivo gledat kakšne bedarije to

Haha, lohk mi rečete fan ja, ampak men je prov zanimivo gledat kakšne bedarije to prjavljajo.
No evo, včer me spet ni razočarala: ČE se kdo tuki spozna na računalnike, crknu ji je računalnik, ne ve, zaslon, monitor al procesor al karkol že... V glavnem Maca je priklopila na monitor k ni Mac in je MAc crknu. A se to lohk zgodi, če prklopiš Maca na monitor k ni Mac in njej se to res zdi grozno, da ti zarad tega crkne Mac, če ga povežeš z monitorjem k ni Mac... :valjamse:

Navid

Majstr
3. dec 2007
272
266
63
No evo, včer me spet ni razočarala: ČE se kdo tuki spozna na računalnike, crknu ji je računalnik, ne ve, zaslon, monitor al procesor al karkol že... V glavnem Maca je priklopila na monitor k ni Mac in je MAc crknu. A se to lohk zgodi, če prklopiš Maca na monitor k ni Mac in njej se to res zdi grozno, da ti zarad tega crkne Mac, če ga povežeš z monitorjem k ni Mac... :valjamse:
Mater, tale Apple gre res predaleč pri omejevanju konkurence. Kot, da ga nedavno plačilo kazni ni ničesar izučilo... :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: Guinness