Boš prevzel Latrino na Val202?Haha, lohk mi rečete fan ja, ampak men je prov zanimivo gledat kakšne bedarije to prjavljajo.
Tudi v pločevinki je obdana s plastiko.z cocacolo je isto. v 0,33 pločevinki je veliko boljša kakor tista v 1.5L plastenki..
Naceloma tudi velja da je ta iz petanjskega vrelca boljsa za spricerje delatPetanjski vrelec pijejo v Prekmurju. In ja iz steklenic je najboljša pijača
Pravi špricer je samo iz petanjskega vrelca. Sem včasih naročal dobavo v Ljubljano ker se ni distribuiral izven prekmursko/pomurske regije.Naceloma tudi velja da je ta iz petanjskega vrelca boljsa za spricerje delat
Haha. Ne morem verjeti ampak tukaj sem na strani profesorice. Dejansko gre za neke vrste rebus. Jaz sem v šoli za plonkanje večkrat uporabil takšen oziroma podoben sistem in je deloval. Na mizo, list, puščico, roko...sem napisal in predvsem narisal neke ključne stvari, ki so me spomnile na pravilen odgovor. Seveda je pa potrebno vedeti, da sem vse te znake lahko razumel samo jaz. Tale list naprimer, ki ga je ona naredila meni čisto nič ne pove, jaz bi za enake informacije vseskupaj precej drugače naredil in narisal... Verjetno je pa tukaj tudi od človeka odvisno koliko je sploh ustvarjalen za kaj takšnega narediti. In potem vse to kasneje tudi razumeti. Morda je to meni bolj logično in razumljivo, ker mi je bila vizualnost vedno bolj blizu (stripi, slike, vizualno umetnost in kultura, oblikovanje, risanje...)se ena ki pa je samo glupa. verjetno
No saj, namen je dosežen. Verjamem, da imajo najbolj butasti inluencerji največ sledilcev ravno zaradi tega, ker ljudje želijo gledati nekoga bolj neumnega od sebe. Ampak uni butel vsaj nekaj zasluži ali dobi kaj sponzorsko. Tisti, ki ga pa gledajo pa samo svoj dragoceni čas zapravljajo.Haha, lohk mi rečete fan ja, ampak men je prov zanimivo gledat kakšne bedarije to prjavljajo.
hm, sej ta list ne smeš imet na preverjenju, tako da ne gre za nobeno plonkanje... Ce pa se lahko ucis iz take konfujznosti kot je na sliki (krompir je Rab in podobno), je pa drugje problem.Haha. Ne morem verjeti ampak tukaj sem na strani profesorice. Dejansko gre za neke vrste rebus. Jaz sem v šoli za plonkanje večkrat uporabil takšen oziroma podoben sistem in je deloval. Na mizo, list, puščico, roko...sem napisal in predvsem narisal neke ključne stvari, ki so me spomnile na pravilen odgovor. Seveda je pa potrebno vedeti, da sem vse te znake lahko razumel samo jaz. Tale list naprimer, ki ga je ona naredila meni čisto nič ne pove, jaz bi za enake informacije vseskupaj precej drugače naredil in narisal... Verjetno je pa tukaj tudi od človeka odvisno koliko je sploh ustvarjalen za kaj takšnega narediti. In potem vse to kasneje tudi razumeti. Morda je to meni bolj logično in razumljivo, ker mi je bila vizualnost vedno bolj blizu (stripi, slike, vizualno umetnost in kultura, oblikovanje, risanje...)
Prepovedali so različico pijače, ki je ni v bistvu nihče prodajalIzrekli prepoved prometa za energijski napitek Prime s kofeinom | 24ur.com
Inšpektorji uprave za varno hrano so za različico energijske pijače Prime s kofeinom izrekli prepoved prometa, ker vsebuje sestavino L-teanin, ki v brezalkoholnih pijačah ni dovoljena. V zadnjih nadzorih so ugotovili, da je izvajalci dejavnosti ne tržijo več. Na policah medtem ostaja različica...www.24ur.com
Konec veselja
Menda je bilo na družbenih omrežjih polno ponudbe.Prepovedali so različico pijače, ki je ni v bistvu nihče prodajal
Kaj točno si s tem želel povedat?Menda je bilo na družbenih omrežjih polno ponudbe.