Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.597
-1.378
63
Iste sorte tiči vkup letijo, pravijo pri nas.
Vseeno je dobro izkoristila to svojo "inteligenco".

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.216
2.817
113
Lublana
Obišči stran
se ena ki pa je samo glupa. verjetno
Haha. Ne morem verjeti ampak tukaj sem na strani profesorice. Dejansko gre za neke vrste rebus. Jaz sem v šoli za plonkanje večkrat uporabil takšen oziroma podoben sistem in je deloval. Na mizo, list, puščico, roko...sem napisal in predvsem narisal neke ključne stvari, ki so me spomnile na pravilen odgovor. Seveda je pa potrebno vedeti, da sem vse te znake lahko razumel samo jaz. Tale list naprimer, ki ga je ona naredila meni čisto nič ne pove, jaz bi za enake informacije vseskupaj precej drugače naredil in narisal... Verjetno je pa tukaj tudi od človeka odvisno koliko je sploh ustvarjalen za kaj takšnega narediti. In potem vse to kasneje tudi razumeti. Morda je to meni bolj logično in razumljivo, ker mi je bila vizualnost vedno bolj blizu (stripi, slike, vizualno umetnost in kultura, oblikovanje, risanje...)

• Všeč mi je
Reactions: sergio

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.216
2.817
113
Lublana
Obišči stran
Haha, lohk mi rečete fan ja, ampak men je prov zanimivo gledat kakšne bedarije to prjavljajo.
No saj, namen je dosežen. Verjamem, da imajo najbolj butasti inluencerji največ sledilcev ravno zaradi tega, ker ljudje želijo gledati nekoga bolj neumnega od sebe. Ampak uni butel vsaj nekaj zasluži ali dobi kaj sponzorsko. Tisti, ki ga pa gledajo pa samo svoj dragoceni čas zapravljajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
Haha. Ne morem verjeti ampak tukaj sem na strani profesorice. Dejansko gre za neke vrste rebus. Jaz sem v šoli za plonkanje večkrat uporabil takšen oziroma podoben sistem in je deloval. Na mizo, list, puščico, roko...sem napisal in predvsem narisal neke ključne stvari, ki so me spomnile na pravilen odgovor. Seveda je pa potrebno vedeti, da sem vse te znake lahko razumel samo jaz. Tale list naprimer, ki ga je ona naredila meni čisto nič ne pove, jaz bi za enake informacije vseskupaj precej drugače naredil in narisal... Verjetno je pa tukaj tudi od človeka odvisno koliko je sploh ustvarjalen za kaj takšnega narediti. In potem vse to kasneje tudi razumeti. Morda je to meni bolj logično in razumljivo, ker mi je bila vizualnost vedno bolj blizu (stripi, slike, vizualno umetnost in kultura, oblikovanje, risanje...)
hm, sej ta list ne smeš imet na preverjenju, tako da ne gre za nobeno plonkanje... Ce pa se lahko ucis iz take konfujznosti kot je na sliki (krompir je Rab in podobno), je pa drugje problem.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.216
2.817
113
Lublana
Obišči stran
Ja list je problem. Ne vem kako bi ga lahko uporabil. Jaz sem ta svoj način uprabljal v osnovni šoli. Najbolj mi je pomagalo, da sem imel mizo vedno porisano in vmes sem samo dorisal znake za plonk.
Je pa še nekaj, če izdeluješ takšen plonk se že med tem naučiš in kasneje med pisanjem testa plonk sploh ni potreben. Ampak itak je vse odvisno od posameznika, zagotov takšen način nikakor ne pomaga vsakemu in ni učinka pri vsakemu.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113

Konec veselja :valjamse:
Prepovedali so različico pijače, ki je ni v bistvu nihče prodajal :valjamse:

• Haha
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
Maša prodaja iz LJ
1699962671442.png

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113
Menda je bilo na družbenih omrežjih polno ponudbe.
Kaj točno si s tem želel povedat?
Na družbenih omrežjih "Maše iz Ljubljane" prodajajo tudi popolnoma resnične in zazihr taprave Adidas trenerke, Spyder jakne pa Vuitton torbice. Povrh vsega za drobiž.
Zakaj bi jih torej neka zakonska prepoved prodaje pijače s preveč kofeina ustavila?

• Všeč mi je
Reactions: Jason in Samo Svoj

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.553
113
Mat tale pa ima ušesa :)
Glede plonkičev. In sedaj s plonkičem na izpit.
Malo moregen. Otroc učitelja/učiteljice so ga naredil sami. Mama/oče VSE vesta!

1699965099162.png