Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Modro nebo

Zelenc'
25. maj 2021
3
1
3
Sem prav moral poslušati kaj je tolk groznega. Nič. Ok, razen da ni za javnost, ampak vsi tako komentiramo - tako tipi kot ženske. Res se napihuje in moraliziria vsako zadevo. Pa mi je ta Gregor precej antipatičan.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.560
10.776
113
naj poklika na manscape za jajce brit...zdaj tile že ženske (tuje) youtuberke sponzorirajo, da hvalijo pobrite jajce. faking LOL.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Pa dobro no, ne dela se to na takšen način. Koji klinac se mu je treba ukvarjati s temi žabami, če jih prezira. Ne drezaj in bodi boljši. Sam si je navlekel gonjo. A je pričakoval kaj drugega? Zgleda se je dečko počutil zanesenega od pozornosti in kratkoročnega cash in flowa. No, zdaj je poskrbel, da bo hitro in še hitreje pozabljen.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.650
113
Ok.....se strinjam z obema odgovoroma nad mojim...pač resnica je nekje vmes.

Trenutno imamo res neko čudno klimo v družbi....vse je "insta" in samo jaz jaz jaz.... Look @ meeeee!

Nobenmu ne smeš več povedat kar mu gre ker bo takoj surlast in težil z odvetniki...

Upam da je to samo prehodnega značaja...kot hippiyi v 70s....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja, kako bi pa ti reagiral, ko nekdo komentira tvoj videz z obskurnim jutuberjem? Velika večina bi delovala impulzno kot so te babnice... Največji problem si je naredil, ker se je dolgoročno zameril širši skupini teh babnic in njihovim prijateljicam. Npr., Dremlca je izkušena, ona bo potiho zlobirala. V Sloveniji ni težko poznati nekoga, ki je džajo. Debil kot je, si je zaprl vrata, ki so mu bila odprta. Zaradi pritiska javnosti dvomim, da bo še kdo sodeloval z njem. Je dosti drugih, ki znajo svoje misli ustrezno filtirati preden jih izustijo.

Časi so pač takšni kot so. Prilagodi se ali pa...bodi Čegljaj, uslužbenec leta v Leku al kako je sam sebe predstavljal. R&D department pa to.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Mnjah, komentirat tako in iz tega zganjat neko paniko je oboje bolno.
Kako bi jaz reagiral? Dol mi visi za komentarje wanabe slavnežev.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Sorry povedal je kar bi morali drugi enim že pred 10 - 15 leti. Je pa res da so takšni časi da iskrenost ni vrlina. Še enkat prav mu dam že zato ker je bil iskren.
Sedaj upam da bo dobil zagon in povedal še kakšno sočno ...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Jaz ne razumem zakaj bi sploh moral komentirati? Pelješ svoje življenje dalje brez oseb, ki ti niso. Pač, video za nabijanje ogledov in lajkov na najbolj cenen način. Diskreditacija na podlagi videza. Že to, da je video umaknjen se vidi, da se je posral. Stoj za besedami, kje si zdaj od junaka do bedaka v 10 minutah. V kratkem bo sledilo javno opravičilo in skesan post na enem izmed omrežij...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Kakšna iskrenost no? Model je v vsaki oddaji vsaj 5x omenil svojo mamico, ja rekel je MAMICO. Tip ni gladek.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.543
2.934
113
v lokalni ostariji
Najlažje je grajati in iskati napake drugih ter jih podcenjevati zmerjati...

Kaj je pa pricakoval? Da bodo punce ki.jih.je ocenil kot grde rekle joj gregor hvala ti. Dvignil si mi samopodobo, ljudje me.imajo.raje..hvala.ti...

Velikokrat se kakšen zloben človek skriva za "iskrenostjo"

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

tomi

Guru
1. sep 2007
18.593
9.815
113
40
MB
meni je ful šokantno, a do tega "incidenta" se je on vam zdel pa kot nek alfa? tip je bebo.

zdaj je bil pač canceled, ni prvi pa ne zadnji

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne. Tip je šolan bedak in sramota za dece, ki poskušamo obdržati še nekaj navad dunajske šole. Samo je čedalje težje. Družba se spreminja, vsi smo naenkrat samozadostni. Iskrenost, doseganje skupnih ciljev, mantra v dobrem in slabem počasi izginja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.560
10.776
113
Štajerka je baje sčevljala Komotorja, ali pa on njo...v glavnem tip je odseljen, kot kroži po spletu.... pa tolk je bilo emocij pri njegovi poroki pa vmes kolk ima vse poštimano..... ne vem, ko vidim kje kakšno takšno slinjenje (pa ne pri njemu) kjerkoli, mi kar slabo rata.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.560
10.776
113
tole spada bolj v kategorijo hočeš nočeš, ko faking guugle novice šiba in se potem pojavi kaj obskurnega iz SN. Ker komotorja poznam klikneš vidiš prebereš. Na začetku njegovoe YT kariere sem ga mal spremljal, je bil zabaven, potem pa ne več...no včeraj pa tole zasledim.

Zdaj sam čakam da oni Jon Olsson ki ima tako popolno YT življenje gre po svoje. :evil: