Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Obrat na miklosicevi (plus na slovenski in dunajski) generira denar s katerim si privosci stvari s katerimi se kaze po instagramu in to ocitno zanima toliko ljudi.

edit: napacna sestava stavka
To mi je vse jasno, ne vem pa kaj ima to veze s klošarskimi “influencerji”, ker očitno ta živi od bureka in ne od klošarjenja, a ne?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.174
7.020
113
To mi je vse jasno, ne vem pa kaj ima to veze s klošarskimi “influencerji”, ker očitno ta živi od bureka in ne od klošarjenja, a ne?
To ima veze s tem, da si napisal da burek influencerjev ne zanima, jaz pa sem ti odgovoril da jih celo generira/financira :)

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
To ima veze s tem, da si napisal da burek influencerjev ne zanima, jaz pa sem ti odgovoril da jih celo generira/financira :)
Torej mi hočeš povedat, da ima ta burekar 11.000 sledilcev, KI SO VSI ''INFLUENCERJI''? Ali ne ločiš razlike med ''influencerjem'' in sledilcem?

LPP ima tudi nekaj sledilcev (ne grem preverjat koliko), a potem LPP tudi zanima ''influencerje''? Klošarijo za brezplačne vožnje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.174
7.020
113
Ne, pocas ti bom zelel povedat da ne znas brat.

kaj dela influencerje - influencerje? Stevilo sledilcev (verjamem da so se druge stvari). In moj zadnji post je bil, da je sam lastnik burekarne influencer ki ga financirajo bureki.

Ce po tem se vedno ne razumes kaj sem zelel povedat je IMHO primer brezupen.

ce pa se zelis le zapenjat z mano in si celo dopoldne izmenjevat sarkasticna sporocila pa bova to dans tezje izvedla ker morm ful okrog skakat in nimam tok casa.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Fajn, da nimaš časa. Dej mi samo to odgovori: LPP je potem zate tudi influencer?
Pa še to: pisali smo o ''influencerjih'', ki klošarijo, ne o influencerjih, ki pač ta posel delajo in so zato spotoma postali influencerji ZARADI OSNOVNEGA POSLA.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.174
7.020
113
Pa še to: pisali smo o ''influencerjih'', ki klošarijo, ne o influencerjih, ki pač ta posel delajo in so zato spotoma postali influencerji ZARADI OSNOVNEGA POSLA.
Ne vem a si tole dodal ali pa sem spregledal... vem o cem se je pisalo, zazdelo se mi je da hoces povedat da influencerjev (tud teh wannabe) burek ne zanima, jaz sem ti pa napisal kar sem ti.

in ne ni povezano z osnovnim poslom razen v delu da od tam priteka denar...pac trosenje denarja, fotkanje tega in objavljanje

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Samomor nekega influencerja kot naslovna novica naših medijev.

influencer1.png

influencer2.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.169
3.886
113
Linkal si dve novici o nasilju v družini, pri najboljši volji pa mi ne uspe najt novice o samomoru.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Desno spodaj.

Sem včeraj malo bral komentarje na 24kur glede te novice. 90% ljudi je mnenja, da je prav, da je dečko mrknil. Nekateri komentarji so bili prav sočni, v smislu, da je Darwin naredil svoje, da ta zalega nima kaj delati na svetu ... Skratka grozno.

Pobček se je zdrobil pod pritiskom negativnih komentarjev, se najedel tablet in šel pri 17ih papa. Zgolj zato, ker je bil ekscentričen. Ajajaj ... :(

jello

Guru
22. sep 2008
10.169
3.886
113
Desno spodaj.

Sem včeraj malo bral komentarje na 24kur glede te novice. 90% ljudi je mnenja, da je prav, da je dečko mrknil. Nekateri komentarji so bili prav sočni, v smislu, da je Darwin naredil svoje, da ta zalega nima kaj delati na svetu ... Skratka grozno.

Pobček se je zdrobil pod pritiskom negativnih komentarjev, se najedel tablet in šel pri 17ih papa. Zgolj zato, ker je bil ekscentričen. Ajajaj ... :(

Hvala. Slep sem. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: tomi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.593
9.815
113
40
MB
Desno spodaj.

saj tu je podoben odziv :) kar pač ni kramp pa lopata pač ni delo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
KSZ

Luka Marčetič z vožnjo tovornjaka na spletu zaslužil 5000 evrov v dobrodelne namene. Kar v redu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Nazadnje urejeno: