A ti si to gledal? Sam!Kakšna iskrenost no? Model je v vsaki oddaji vsaj 5x omenil svojo mamico, ja rekel je MAMICO. Tip ni gladek.
A ti si to gledal? Sam!Kakšna iskrenost no? Model je v vsaki oddaji vsaj 5x omenil svojo mamico, ja rekel je MAMICO. Tip ni gladek.
Dobro si tole napovedal. Se je že opravičil + dodal cel kup balasta, Radio 1 okoli 9h dopoldan.Jaz ne razumem zakaj bi sploh moral komentirati? Pelješ svoje življenje dalje brez oseb, ki ti niso. Pač, video za nabijanje ogledov in lajkov na najbolj cenen način. Diskreditacija na podlagi videza. Že to, da je video umaknjen se vidi, da se je posral. Stoj za besedami, kje si zdaj od junaka do bedaka v 10 minutah. V kratkem bo sledilo javno opravičilo in skesan post na enem izmed omrežij...
Veš da parkrat sem ja, point being? Pač rad se kot vsi tipični zafrustriranci zgražam nad bedarijami, ki jih počnejo drugi, ker mi to da nek občutek moči in fila ego.A ti si to gledal? Sam!
Men je take zadeve vedno "cringe" gledat....
Tud v službi...folk ki to gleda in pol na kavah/malci komentira mi je bil vedno tak....soulless.....
Ravno 2 tedna nazaj mi ena vsa vesela razlaga kako sem podoben nekomu iz exatlona (nevem če sem sploh prav napisal)....in ko sem ji razložil da men take oddaje dol visijo in da grem raj vn se sprehajat al pa na peer k da bi to doma bulil.....je blo sam čri čri čri
Štajerka je baje sčevljala Komotorja, ali pa on njo...v glavnem tip je odseljen, kot kroži po spletu.... pa tolk je bilo emocij pri njegovi poroki pa vmes kolk ima vse poštimano..... ne vem, ko vidim kje kakšno takšno slinjenje (pa ne pri njemu) kjerkoli, mi kar slabo rata.
Jaz ne sodim drugih če to gledajo naj gledajo. Nekdo z malo več eq bi gospodični rekel: ne spremljam te oddaje ampak hvala za kompliment da sem lep kot televizijska zvezda a veš enim drugim pa dol.visi za vrsto olja. Gredo raje drkat kot brat specifikacije olj in delat serivse alpa svečke menjat... Pa zato ni noben boljsi ali pa slabši.Men je take zadeve vedno "cringe" gledat....
Tud v službi...folk ki to gleda in pol na kavah/malci komentira mi je bil vedno tak....soulless.....
Ravno 2 tedna nazaj mi ena vsa vesela razlaga kako sem podoben nekomu iz exatlona (nevem če sem sploh prav napisal)....in ko sem ji razložil da men take oddaje dol visijo in da grem raj vn se sprehajat al pa na peer k da bi to doma bulil.....je blo sam čri čri čri
Glede na te zapise je bila bolj ona problem: https://forum.over.net/forum/tema/tina-in-ciril-komotar-locena-22420663/Štajerka je baje sčevljala Komotorja, ali pa on njo...v glavnem tip je odseljen, kot kroži po spletu.... pa tolk je bilo emocij pri njegovi poroki pa vmes kolk ima vse poštimano..... ne vem, ko vidim kje kakšno takšno slinjenje (pa ne pri njemu) kjerkoli, mi kar slabo rata.
kaj bi bila? za namest pesa? se strinjam.Pišejo da ima fuk.ača že dlje časa. Škoda, ker bi bila za ...