Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.782
113
mogoče je vredi vlekla (in bila tiho) , slurp slurp, takrat ko je imel testnega mercedesa?! kaj veš... sej tu pa tam je pa kak stroj domov pripeljal. Pa v Amarinu so bili vsake toliko, srečni in veseli.

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Sem na hitro pofirbcal....prava Mona Liza....na 99% skupnih fotkah hladna ko špricer....

Včasih se vprašaš zakaj poroka then....?
Nič čudnega. Ko moški enkrat zavoha opojni vonj zadeve, ki se nahaja med ženskimi nogami, izgubi vso razsodnost.
Od nekdaj so moški kradli, varali, lagali in mnogokrat celo ubijali za tisti košček “mesa”.
Ali kot bi rekel Rick James “Pussy is a hell of a drug.”

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.651
113
Nič čudnega. Ko moški enkrat zavoha opojni vonj zadeve, ki se nahaja med ženskimi nogami, izgubi vso razsodnost.
Od nekdaj so moški kradli, varali, lagali in mnogokrat celo ubijali za tisti košček “mesa”.
Ali kot bi rekel Rick James “Pussy is a hell of a drug.”
Mnjaaa.....it takes two for tango!

Današnje ženske + 300 dating appov + MSM zadeve (Cosmopolitan shit ect)....vse tko naravnano da jim zjebe kompas....da niso nikol srečne/zadovoljne stem kar majo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.075
5.651
113
Intro:

1st:

2nd:

After:

So še drugi couchi...

Upam da ne bo preveč za alkoholika :D

• Všeč mi je
Reactions: zaseka

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.176
487
83
zanimivo pri vseh teh influenserjih, ko se hodjo sponzorsko žgat v toplice, se nas to vse tiče.
ko pa zaškripa, pa kar naenkrat nimamo kaj več iskat v njihovem privat lajfu.
in skos trobjo kako moramo biti pošteni, pa ne bit krucefiks, pa iskreni. Potem ko se jim pa nekaj zgodi, pa to pa je moje privat, to pa nočem komentirat...
če bi bil ded bi naredil iskren vlog iz tega. saj ni treba, da pove točno zakaj. samo bod ded pa bod iskren do ljudi ki ti (ne)posredno dajejo plačo!!!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113

Nekdanja udeleženka resničnostnih šovov Big Brother, Kmetija in srbskega šova Parovi, Ksenija Kranjec je prišla pred hišo nekdanje udeleženke šova Sanjski moški Ane Pusovnik. Posnetek burnega obiska oziroma dogajanja se je znašel na družabnih omrežjih.

Očitno imata vplivnici neporavnane račune, saj je Ksenija pred hišo začela razmetavati zabojnike za smeti. Menda je v hišo vrgla celo železno lopato. Ob tem je tudi kričala, da če policija ne bo prišla v 15 minutah, tudi Ane ne bo več.