Problem je v tem, da bo otrok (in takih, ki na nivoju otroka ostanejo tudi v odraslosti), ki to gledajo, vedno dovolj.
Zadnjič sem gledal en video neke Kaje, ki je razlagala o seksu (neumnosti). Spodaj pa polno komentarjev slovenskih najstnic, kako je lepa, kako je prfect, če jih lahko omeni v njenih videih itd. Tudi osebno poznam eno, ki se ima za kao influencarko in objavlja razne življenjske modrosti in njene poglede na svet. Jaz njenih videjev ne morem gledati dlje od nekaj minut, med komentarji pa polno raznih pohval.
Obstaja en dober popotnik, ki hodi s kamero po svetu in snema tudi najbolj nore kotičke sveta. Njegova vsebina je vrhunska, ampak sem kasneje prebral, da je tip seksualni predator, posiljevalec, kao pickup artist. rasist, naci, imel je blog, na katerem je pisal, kako priti najhitreje do fuka v kateri državi, kje so ženske najlažje, kako je plačal 6$ za blowjob, kako je s prijatelji gangbangal Azijke itd., skratka poden od podna. Takoj sem prenehal z gledanjem, ker mi gre sluzavec na bruhanje. Na redditu se je oblikovala manjša skupina ljudi, ki ga hočejo razkrinkat, ampak ima tip tako močno podporo, da ga je praktično nemogoče zatreti. Če si mnenja, da ni treba najemat prostitutk v vsaki državi in jebati vsega, kar leze in gre, si takoj označen za debelega najstnika, ki se skriva v kleti. Ljudem je pa pač všeč, ker da tip 500€ napitnine vozniku rikše v Indiji in ga zato kujejo v zvezde.