Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Seveda je jasno, pač ciljajo na naivčine ki vseeno plačajo. Niso vredni niti sekunde mojega časa da bi se ukvarjal z njimi ali jim celo kakšne dopise pošiljal.... čeprav prijava njihovih mailov na vse mogoče strani na mailing listo ni slaba ideja
po dolgem času naj naredim epilog: Sem napisal čisto lepo in spoštljivo pismo ter jim navedel 2 zakona ki so ga občutno kršili. So napisali opravičilo in me vrgli ven iz baze "kupcev"
napisal sem jim tudi da vkolikor tako ne bo šlo grem na policijo
Tako da vsem ki prejemate tole sranje od teh nategovalcev predlagam, da storite podobno.
45 člen pravi:
"Če podjetje z namenom skleniti prodajno pogodbo pošlje potrošniku blago, ki ga ta ni naročil, se takšna pošiljka blaga šteje za reklamno darilo."
hm, če jaz kot potrošnik od podjetja kupim blago, zraven plačam tudi DDV. če pa mi podjetje pošlje isto blago, ki ga jaz "nisem" naročil, v zameno pa jaz lastnika podjetja npr. peljem na kosilo v protivrednosti blaga (minus DDV), je zadeva povsem legalna, hkrati pa država ostane brez DDV?
Problem je predvsem v tem stavku ki si ga napisal. Model koga se ti bojis, nekih gnojev, torej a se ti zdi da bi se jih moral bat in jim posiljat miroljubne maile? Prijava na policijo in vse ostale institucije kot ze pise
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.