To je pa v malo lepši obliki
Citat:
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Albert Einstein
In če povzamem Jancha:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
jaz sem svoje mnenje tako že napisal in se do nadaljnjega sploh ne ukvarjam več z "novimi" verzijami, ker je to popolna zguba časa. Pri vsaki verziji je ista pesem - samo novejši datum v vizitki, drugih novosti ni. Ampak potem seveda spet vsi uporabniki (oz vsaj večina, ki izve za novo verzijo) začnejo veselo nalagati in potem se začne stara pesem - spet problemi z resolucijo, skini ne delajo, ikone se prekrivajo, tu problem, tam problem...
potem vse to vsakič znova ponavadi popravlja popotnik
(jaz nimam več časa niti volje/živcev) ..in tako se vrtimo v krogu znova in znova...
Tudi sam nimam več volje in živcev vsak dan delat eno in isto in ko že misliš, da si končal pride ven nova verzija.
V tej temi in temi s skini imate vse napisano kako se reši kaka težava le prečitat jo je potrebno vsake toliko.
NASVET, če po nalaganju nove verzije in po prvem zagonu, ko se ustvari nova sys kaj ne dela, uporabite sys od prejšnje verzije.
p.s.
Voljo in živce so mi pa najbolj požrli razni " bolha dilerčki ", ki ti požrejo celi dan in nato veselo služijo.
Torej oni dobijo € za to ker so si vzeli cel dan časa, da so viseli na ZS in porihtali vse težave, midva z Janchem pa imava od tega le, da sva zapravila cel dan, ki bi ga lahko raje kvalitetno preživela s familijo.
Torej jaz se sedaj tudi
URADNO na iGO forumu umikam od raznih prilagajanj.
Ob težavah pišite na forum in ne iz prve na ZS.
Na forumu imam cca 8.000 postov a na ZS pa 15.000+ ( skupaj 23.000 sporočil ) pa sem jih že veliko pobrisal, torej sedaj si preračunajte koliko mi preostane prostega časa.
Če se postavite na moje mesto sem 100% da bi skoraj vsi rekli " pa koji k.... mi je tega treba, pa še nič nimam od tega "