Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Končno tudi rešitev za Jelly bean 4.1.x verzijo Androida, kjer do sedaj ni deloval zvok v Primu. Kolikor sem gledal .apk file, so v sys dodane samo nove vrednosti pod [sound], ki očitno blagodejno vplivajo na zvočne parametre navigacije. Torej:
[sound]
config="maximum"
csv_voice_enabled="1"
dev_smp_rate=44100
dev_channels=2
dev_bits=16
dev_buffer_size=8820
dev_buffer_count=3
os_volume="150"
os_muted="0"
guidance_volume="150"
alarm_volume="255"
ding_muted="0"
ding_volume="200"
voice_muted="0"
voice_volume="220"
Meni na SGSIII z Jelly Beanom zvok dela, sem pa danes opazil, da prehitro začne nazaj predvajat musko (še ne pove do konca in muska že špila naprej), vendar nisem siguren, če je težava v iGO ali v PowerAmpu, ki sem ga sedaj začel uporabljati za predvajanje glasbe, oziroma v kombinaciji Jelly Bean+iGO+PowerAmp. Bom malo potestiral in probal še tale nastavitve, da vidim.
EDIT:Očitno se samo z PowerAmpom ne razumeta, z originalnim predvajalnikom glasbe izgleda, da je ok.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Kolega, ki sem mu namestil IGO Primo na SGS III mi trdi, da mu močno kuri baterijo. Celo toliko, da se v avtu ne polni dovolj.
Pri meni na SGS ni teh težav. Kaj pa pri drugih?
Seveda lahko nekatere zadeve izključi (animacije menijev, stavbe, ...), ampak vseeno.
Skoraj sigurno je težava polnilcu, ki ne polni z zadostnim tokom. S kodo *#*#4636#*#* pod Informacije o bateriji lahko preveri ali mu polne z večjim tokom (AC polnenje) ali manjšim (USB polnenje). V primeru, da mu piše USB polnenje, je možno, da se bateriji med navigaranjem kljub polnilcu prazne.
Meni se kljub navigiranju z iGO, predvajanju muske, streamanju zvoka preko BT na radio in ostalim zadevam, ki tečejo v ozadju (push mail,...) telefon v avtu vseeno polni in ne prazni, vsaj kolikor sem do sedaj opazil. Rešitev je ustrezen avtopolnilec.