Lep pozdrav !
Ker sem imel priliko uporabljat iGO Primo 2012 - [Android OS] cel teden vsak dan neprekinjeno sem se odločil čisto na kratko podati nekaj svojih izkušenj. Uporabljal sem ga v kombinaciji z Wayteq xTAb50 GPS. Glede same naprva, lahko rečem, da je zelo ok in tudi dovolj zmogljiva, imam pa negativno izkušnjo, saj se je en dan enostavno spomnila, da se ne zažene. Poizkusil sem 100x a brez uspeha. Rešilo me je, da vsem imel s seboj prenosnik, tako, da sem napravo na novo posodobil in na navo naložil Primo. Brez tega bi me pustila na cedilu sredi poti. Kot rečeno naprava lepo poganja Prima, ostaja pa grenak priokus glede zanesljivosti. Glede iGO Primo 2012 - [Android OS], pa lahko rečem, da je zelo lep in da ima veliko uporabih funkcionalnosti, imam pa kar nekaj kritik in sicer:
- slovenščona v krožiščih je grozna (ampak to je znan problem)
- predno se navadiš je precej moteče obvestilo "v nasklednjem križišču zavijte.....", v bistvu pa gre za dejansko križišče in ne
naslednje
- včasih ni jasno ali moraš zapustiti avtocesto ali se samo vključiti na drugo ali drug krak avtoceste
- daleč ampak res daleč najbolj moteče pa je nenatančnost oz. zaostajanje za cca 30-100m. Npr. zapustite avtocesto, ko si že pri
polni črti in ne moreš več brez, da bi ogrožal promet spremeniti smeri oz. zapeljati iz avtoceste ali npr. čez 30 m se držite desno, ti
pa si z avtom že globoko na levem delu razvrstitvene linije. Vrsto let sem uporabljal Navigon PNA napravo in je bila proti tej
kombinacij res veliko bolj natančna
- Kar nekajkrat se je zgodilo, da me je kakih 50 ali več Km pred ciljem poslala z avtocete in do cilja po regionalki - nastavljeno
imam na hitro tako, da mi res ni jasno, zakaj tak način vodenja
Seveda je možno, da sem tudi sam kaj narobe nastavil in v globalu lahko zadevo pohvalim, saj me je vedno pripeljala do cilja pa čeprav včasih tudi po nekaj daljši poti
LP