iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ne meni karkoli sem spreminjal v data.zip ni delalo težav pri zagonu.
Sem pa uporabljal tazadnji winrar.
Hvala za odgovore
smile-1.gif

Mogoče pa je kaj narobe s to verzijo apk-ja ki ga imam (IGO PRIMO 2.0 FULL SCREEN Samsung Galaxy SIII I9300 (1280 x 720)). Bom se še malo igral
smile-1.gif

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ne vem kako je za androta, ampak drugače v najdi spodaj gumb več - koordinate.

Super.....ne najbolj očitna zadeva vendar pa je tudi v androidu tale opcija. Thx
zmaga.gif

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Citat:
Uporabnik zoki pravi:
Citat:
Ne meni karkoli sem spreminjal v data.zip ni delalo težav pri zagonu.
Sem pa uporabljal tazadnji winrar.
Hvala za odgovore
smile-1.gif

Mogoče pa je kaj narobe s to verzijo apk-ja ki ga imam (IGO PRIMO 2.0 FULL SCREEN Samsung Galaxy SIII I9300 (1280 x 720)). Bom se še malo igral
smile-1.gif

Mislm da moraš v WinRAR-u dati opcijo "Store" ko ga RAR-aš oziroma ZIP-aš, katerega tudi izbereš pod Archive format (zgoraj)
wink-1.gif

Screenshot.png

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz vedno data.zip file spreminjam "on the fly" kar pomeni, da arhiv samo odprem (ne odzipam) spremenim in nato zaprem - potem mi javi, da je bil arhiv modificiran in če želim shraniti spremembe, seveda potrdim in to je to.

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Sem našel lesscro branding.zip za 1280x720 in dela super. Pisava je zdaj (končno) berljiva
smile-1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Imel bi splošno vprašanje, če je že kdo zasledil:

Kako Igu Primu 2.0doličiti porabo vozila in ceno goriva? Glede na to, da ima tudi green tip vodenja, bi moralo biti možno. Žal mi ne uspe, tako da hvala za nasvet/namig.

LP

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
U pa res, hvala lepa!!! Sem bil že večkrat blizu, nikoli pa nisem uspel prebiti ledu...
smile-1.gif

LP

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Za tiste,ki bi si radi povečali ikone na SG SIII ali na kateri drugi napravi,če se imate čas igrat je potrebno naredit tole:

Odprete data.zip/ui_android/common/ui tukaj boste našli cockpit_1.css in cockpit_2.css in razpakirajte na namizje.

Sedaj poiščite gumb,ki bi ga radi povečali in mu spremenite parametre in shranite.

cockpit_1.css in cockpit_2.css nato vnesete nazaj v zgoraj omenjeno mapo in imate večje ikone
wink-1.gif

p.s.
Če pa najdete v branding.zip mapo ui_android (nekateri imajo v tej mapi samo branding.ini) potem pa lahko v njej spremenite velikost gumbov in sicer v:

ui_android/common/ui/ templates_landscape.css in v templates_portrait.css
A dej nehi ke se pa to znajdeš to je nemogoče
bonk.gif

Sem mal gledal da bi proizkusil povečat te kvadratke za hitrost,čas prihoda...pa ni šans da bi jaz to sam povečal.sem meril sedaj imam en kvadratek velik 14mmx6mm,da bi jih vsaj za kakšen mm ali dva lahko povečal bi bilo pa že lažje berljivo.
rolleyes-1.gif

A kdo pozna tu gor kakšnega Popotnika ali Jancha ki bi to znal zrihtat.
priden.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
A se da kje naštimat da kaže levo spodaj hitrost vožnje/zdaj mam tam meni tipko. želel bi da kaže malo večje, k to k mam je skor nevidno (Galaxy 5) Sicer zdaj mam naštimano da kaže desmo spodaj vendar kaže na majhno.

in še
na live with walkmanu 320*480, nikakor ne najdem kje se nastavi svetlo barvo zemljivida, karkoli sem dal je bla vedno temno.

lp

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Citat:
Uporabnik Anonim pravi:
Imam iGO Primo 2.0 2012 na WayteQxTAB-50 in me moti, ker je tipka back/nazaj samo zgoraj desno v statusni vrstici in je zelo majhna ter nerodna za uporabo.

Bilo bi bolj praktično, če bil bila ta tipka spodaj levo, tako kot Več, Naslednji, Filter itd. Ali imam kaj narobe nastavljeno?

Se opravičujem, če je bilo o tem že kaj napisano, nisem našel.

Lp, A.

Sprašujem ponovno, ker še ni nobenega odgovora.

Inštalirana verzija je za resolucijo 800 x 480. Je pri multires verziji morda drugačen prikaz vmesnika?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Inštaliru frendu na One V (800*480) in zgleda da dela BP, tudi speedcame iz .txt fajla (poiplaža) lepo pokaže. Se bo treba še mal zapelat pa sprobat v praksi.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
in še
na live with walkmanu 320*480, nikakor ne najdem kje se nastavi svetlo barvo zemljivida, karkoli sem dal je bla vedno temno.

lp

daj reči prosim, da nisi to zvečer ali ponoči štimal.
uf-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
ksz....

kako je potem zdaj Note-om in iGO navigacijo? Šel sem čez telo tamo in videl da je bila najprej ena upscale varianta, potem so bile ene 1280x720 izvedbe ampak to še vedno ni to. Razmišljam namreč da bi si kupil enega Nota za navigacijo, igrice in občasno za posurfat (toliko da je pač doma še en adnroid, za telefoniranje imam sicer iphona, ki pa mi ima premajhne zaslon za navigacijo in pa ipada, ki je prevelik za v avto).

Če sem gor prav razumel je trenutno na napravi, ki ima native 800x480 lepša slika in bolj vse štima, kot pa na 1280x800 z neko "pohekano" verzijo. Če je tako potem raje kupim enega SGS2 (ali pa XL htc-ja, ki ima še večji zaslon)

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Danes naožil na SII - ICS 4.0.4 in dela v nulo. Treba se je pa držat navodil in to je to. Hvala vsem ki so se trudili pri ustvarjanju tega apk. posebej Janchu in Popotniku...
Vsaka čast

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
@krava

[tmc-http]
dl_dist_0_km=50.0 To je v kakem radiju ti pokaže prometne informacije

dt_dl_0=60.0 to je na kake intervale ti osvežuje prometne informacije
Sem vpisal tole v sys, ampak ni nobenih sprememb, še vedno mi kaže do okoli 150 km oddaljene zadeve.

Še nekaj. Bolj vprašanje za Jancha.
Opozorila za radarje, katere sem imel v prejšnji verziji, sedaj ne delajo več. Ali je ta varianta delala samo zaradi skina (tiger), ali je potrebno folder "audio" samo kam prestavit/preimenovat?