iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

izyveliki

Zelenc'
1. jul 2012
15
0
1
Primo dela na Noteu (preizkušeno) brezhibno, zakar gre zahvala Janchu in Popotniku. Edino tunele ne izriše čez cel zaslon, kar je pa čist vseen.

joegsm

Pripravnik
6. jul 2008
50
0
6
ima kdo igo primo na galaxy nexus i9250?? meni ne deluje glasovno vodenje, je pa JB 4.1.1 gor..kaka rešitev?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik izyveliki pravi:
Primo dela na Noteu (preizkušeno) brezhibno, zakar gre zahvala Janchu in Popotniku. Edino tunele ne izriše čez cel zaslon, kar je pa čist vseen.

Kul, hvala!

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Kolikor se spomnim, je potrebno, če ti tunel kaže le v desnem delu, v nastavitvah za tunel "odstraniti" kljukico, nato pa ti ga prikaže čez cel ekranček.

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik joegsm pravi:
ima kdo igo primo na galaxy nexus i9250?? meni ne deluje glasovno vodenje, je pa JB 4.1.1 gor..kaka rešitev?

na JB zvok ne deluje, kot si že sam opazil. Rešitve za to še žal ni.

Citat:
Uporabnik heckler pravi:
Kolikor se spomnim, je potrebno, če ti tunel kaže le v desnem delu, v nastavitvah za tunel "odstraniti" kljukico, nato pa ti ga prikaže čez cel ekranček.

to si opisal GJ-AK skin related fičer za wince verzijo in je po defaultu res vključena opcija, ko prešaltaš na skin, zato je potrebno kljukico res odstranit. Ampak v njegovem primeru je verjetno samo problem v neoptimizirani resoluciji slike v tunelu, saj dvomim, da ima nameščen skin. Podoben problem je na verziji 320x480 kjer JCV v portretu ni čez cel zaslon in ga malo manjka v spodnjem delu ekrana.

izyveliki

Zelenc'
1. jul 2012
15
0
1
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik joegsm pravi:

na JB zvok ne deluje, kot si že sam opazil. Rešitve za to še žal ni.

Citat:
Uporabnik heckler pravi:

to si opisal GJ-AK skin related fičer za wince verzijo in je po defaultu res vključena opcija, ko prešaltaš na skin, zato je potrebno kljukico res odstranit. Ampak v njegovem primeru je verjetno samo problem v neoptimizirani resoluciji slike v tunelu, saj dvomim, da ima nameščen skin. Podoben problem je na verziji 320x480 kjer JCV v portretu ni čez cel zaslon in ga malo manjka v spodnjem delu ekrana.

Ja Janch, res je. Nimam dodanega nobenega skina.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Saj gjak 0.4 je že za android vendar še ne tako dobro izpopolnjen kot v wince verziji.
Ker je čas dopustov so skinerji dali vse malona stran v septembru pa bi že lahko bilo kaj bolj konkretnega.

link na ZS? :D

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Mi zna kdo razložit, kako pogledam,če je kaka prometna informacija? Najdem samo tisto ikono desno zgoraj, ki pa vedno kaže, da ni nič zamude, ne glede na to, kateri cilj izberem.

Naj še povem, da sem povezan na Wlan in v nastavitvah telefona imam omogočeno samodejno sinhronizacijo. Torej, nekaj ni OK, ne razumem pa kako to urediti...

Hvala, LP

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če stisneš na ikono se ti odpre meni prometnih informacij, kjer so zapisani vsi dogodki. Zamude pa kaže samo, če je na tvoji poti kak izreden dogodek.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Saj to tudi delam. Problem je, da katerikoli končni cilj izberem, je vedno brez dogodkov..

Mi prosim zaupaš zapis [tmc-http] v tvoji datoteki sys.txt?

Hvala

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
To pa moraš androidovce vprašat. Jaz sem povedal kako bi moralo delat in kako dela v delujočih verzijah Primo za Wins in iOS naprave.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
V redu, vsaj vem kako mora delat. To je že nekaj. Za enkrat bom pustil kot je, morda se le kaj pojavi.

LP

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Kolega me sprasuje, ce obstaja kaksna dobra navigacija za Samsung Galaxy S3, pa bom najprej tukaj vprasal kako je s Primom na tem telefonu? Da mu ne bom nalagal kaksne "skart" zadeve. Mi lahko kdo potrdi, da deluje brez problema?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Bajkman, če maš slučajno 320x240 verzijo potem je to razlog, saj na tej različici TMC ne deluje.

Ja, točno to resolucijo imam. Hvala za pojasnilo, vsaj vem kje je problem.

LP

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Zanima me če je to normalno: prikaz predorov na poti LJ - NM brez nastavitve cilja - ga ni, prikaz predorov v obratni smeri z nastavitvijo cilja - pa je. Je kakšna logična razlaga ali je to bug.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Najlažje to ugotoviš če še kontra zapelješ z nastavitvijo cilja.
wink-1.gif

Tako po spominu, pa je čisto možno, da ob nenastavitvi cilja ne kaže tunelskega pogleda.

primozj

Zelenc'
25. jul 2012
2
0
1
Zadeva sprobana na SG S2, Nemčija, Avstrija - res super SW. TMC je deloval in nas parkrat baje rešil zastojev. Vsaj upam, da se nismo izogibali kakšnim par mesecev starim zamaškom :) Slovenski podatki pa so očitno povsem napačni in/ali nepopolni. Za zastoj na Karavankah (3km) je TMC dal podatek, da me bo "koštalo" manj kot minuto...

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Citat:
Uporabnik Twister87 pravi:
Kolega me sprasuje, ce obstaja kaksna dobra navigacija za Samsung Galaxy S3, pa bom najprej tukaj vprasal kako je s Primom na tem telefonu? Da mu ne bom nalagal kaksne "skart" zadeve. Mi lahko kdo potrdi, da deluje brez problema?

Primota dobiš na slovenskih pašnikih in je baje zelo lepo optimizirana za SG 3. Malo preberi komentarje spodaj pa boš našel
smile-1.gif