Sem vedel da se bo našel nek pametnjakovič,ki bo začel nekaj pametovat(pa vedno eni in isti)Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Glasnost vodenja se nastavi posebej in tako na namenskih napravah kot na iPhone je več kot preveč glasna. Menjaj raje telefon če ne da dovolj glasa od sebe.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Meni pa iGO Primo na SGS3 deluje bolje kot prej na iP4, kar je nekako logično, glede na to, da ima precej več procesorske moči. Uporabljam pa navigacijo na telefonu praktično za vse vožnje, tudi daljše mednarodne, nekako ne vidim potrebe po nameski navigaciji. Zadostuje 720p 4.8" zaslon na telefonu, ki se nahaja v docku, priključen na napajanje in preko BT streama musko+navigacijo na avtoradio (roko na srce, tudi 3.5" zaslon na iP4 mi je bil dovolj za navigacijo, ravno tako me je vedno pripeljal na cilj).
Glavna prednost navigacije ne telefonu pa se mi zdi ravno to, da je vedno pri roki, tudi ko sem nekje peš ali pa nisem v svojem avtu. Telefon je praktično vedno zraven, potegneš iz žepa, lokacijo ima praktično v trenutku in me že pelje na željeno lokacijo.
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
na voljo GjAk v0.8 Pack (480x800,800x480)
DL:
http://www.ziddu.com/download/20171648/GjAk_v0.8_Pack_Titanic_Dankt.rar.html
Počasi se skin približuje nivoju kot je na verziji za wince. Lepo.
Citat:
Uporabnik zebec pravi:
IGO iGO Primo 2.0 (9.6.5.211211) na HTC ONE X
Oj,
Dogaja se mi, da me vsakih par sekund nekje drugje navigira, skratka nekaj "bluzi". Podobno kot pri Garminu ko na novo preračunava pri izpadu satelitov.
Zakaj so izpadi?
Hvala, lp, Branko
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Glasnost vodenja se nastavi posebej in tako na namenskih napravah kot na iPhone je več kot preveč glasna. Menjaj raje telefon če ne da dovolj glasa od sebe.