iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz
Najprej vsa pohvala vsem, ki ste omogočili da je iGO Primo tudi na Androidih
smile-1.gif

Imam pa en problem. Ko sem imel STOCK ROM mi je iGO delal odlično. Potem sem telefona rootal in si inštaliral custom rom. Ko sem inštaliral iGO ponovno na svoj telefon mi spodaj manjka del ekrana v iGO (ekran je odrezan).
Poizkusil sem že podpisati apk., format SD kartice in ponovno kopiranje celotnega direktorija,.. ampak nič ne pomaga.
Kaj lahko naredim, da mi bo iGo kazal celoten ekran? Menjava nazaj na stock rom ni opcija
smile-1.gif
resolucija ekrana je 480*800

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nisem še nikjer zasledil, kaj urejajo nastavitve pod tisto "erlenmajerico"? Je kaj uporabnega?

Sem malo spreminjal, pa nikjer ne opazim spremembe, sam opis mi pa tudi nič ne pove.
confused-1.gif

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Pozdravljeni
smile-1.gif

Kdo ve če obstaja "map changer" za primo?

Imam željo da bi imel za celotno okolico okoli nas samo TA karte (severno do nemčije, vzhodno do madžarske, zahodno do italije in južno do grčije), ker imam nek čuden občutek da bo takrat najmanj težav z vodenjem.
Ker je baje (nisem nikoli probal, karte imam samo za vsak slučaj ker so velike par kb
smile-1.gif
) pokritost na balkanu bolj slaba bi pa dal zraven še topmap mape, katere bi zamenjal samo če mi TA ne najde poti.
Ko iščem neko lokacijo se mi ne gre toliko da bo optimalna, kot to da pridem na cilj brez težav
smile-1.gif
Težave mislim predvsem pri tem, da išče navigacija bližnjice po makadamu, tudi če je odkljukano da naj ne. Predvsem Garmin je velemojster v tem pa parkrat mi je že iGO naredil podobno komedijo s Topmap mapami v Sloveniji.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Jaz precej testiram te GPS aplikacije in sem si zadnjič že hotel narediti eno skripto, ki bi mi zamenjala zemljevide. Trenutno imam tako, da imam v mapi MAPS recimo tri karte za Slovenijo (Monolit, Navteq, Teleatlas), od tega pač eno, ki ima končnico .FBL
Ko želim zamenjati karto, grem v ES Explorer in trenutno aktivni dodam kakšno črko na koncu, tisto, ki pa želim, pa ji odvzamem dodano črko. Tako imam za eno državo samo eno FLB datoteko.

Ob priliki si bom naredil eno skripto, ki bo pač ikona na namizju ...
cheer.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Mapchanger je dober fičer in brez problema deluje s skinom GJ-AK, v katerega je že po defaultu integriran. Z enim klikom ti prestavi recimo iz TT na NavteQ ali TM zemljevide (hkrati po želji tudi poi). Na winCE verzijah s Primom to lepo in enostavno deluje, dočim pri Android verziji Prima to še ne špila na user friendly način. Je pa za dobro konfiguracijo potrebno seveda imeti SD večje kapacitete in potrebnih je nekaj dodatnih nastavitev v s sami kripti, ki krmili to funkcijo.

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Imam iGO Primo 2.0 2012 na WayteQxTAB-50 in me moti, ker je tipka back/nazaj samo zgoraj desno v statusni vrstici in je zelo majhna ter nerodna za uporabo.

Bilo bi bolj praktično, če bil bila ta tipka spodaj levo, tako kot Več, Naslednji, Filter itd. Ali imam kaj narobe nastavljeno?

Se opravičujem, če je bilo o tem že kaj napisano, nisem našel.

Lp, A.

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Kje pa lahko najdem ta mapchanger? Spremljam tri forume za navigacijo pa nikjer ne najdem za Android
frown-1.gif

Sedaj sem poskusil spremenit css za večje gumbe spodaj. Če extractam data.zip in nazaj stisnem se iGO več noče zagnati ... poskusil sem različne kombinacije, celo winrar v windows virtual machini. Kaj je kakšna posebna fora za kompresiranje?
Se da kje najti kaj o "razvoju" skina za Android?

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Tudi če nič ne spremenim. Če naredim samo extract in data mapo skompresiram nazaj (brez spremembe) pa skopiram nazaj v iGO mapo se več ne zažene. Je treba s kakim extra programom kompresirat?

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Torej iskal sem naslov v Hrvaški na TopMap in TA pa mi ne najde ulice. Pa me zanima ali lahko kako vpišem gps koordinate iz google zemljevidov?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne vem kako je za androta, ampak drugače v najdi spodaj gumb več - koordinate.