iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@danielsendler

Z nastavitvami števca si se kaj poigral?

@Daniel

Rešitev je bila tudi,da si odstranil pokrov in samo podložil GPS anteno in nato dal nazaj pokrov in je delovalo kot mora.
Tukaj lahko pogledaš kje je potrebno podložit: Klik

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za tiste,ki bi si radi povečali ikone na SG SIII ali na kateri drugi napravi,če se imate čas igrat je potrebno naredit tole:

Odprete data.zip/ui_android/common/ui tukaj boste našli cockpit_1.css in cockpit_2.css in razpakirajte na namizje.

Sedaj poiščite gumb,ki bi ga radi povečali in mu spremenite parametre in shranite.

cockpit_1.css in cockpit_2.css nato vnesete nazaj v zgoraj omenjeno mapo in imate večje ikone
wink-1.gif

p.s.
Če pa najdete v branding.zip mapo ui_android (nekateri imajo v tej mapi samo branding.ini) potem pa lahko v njej spremenite velikost gumbov in sicer v:

ui_android/common/ui/ templates_landscape.css in v templates_portrait.css

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Hvala popotnik za zgornji post,to sem iskal,jutri če bo čas se bom poigral,če mi bo ratal.

Jonix

Zelenc'
26. jul 2012
4
0
1
Tale TMC je pa tudi en [censored] ! Pri Trbižu nekje že cel teden sneži, pri Gorici dežuje, v Birčni vasi je pa tudi morala biti huda nesreča, ker je v enem tednu še niso uspeli odstraniti. Pri teh informacijah bi moral biti obvezno prikazan čas dogodka.
Pa tako sem bil navdušen, ko so se prvič prikazale informacije!

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Saj nekaj deluje. Nekaj (prej omenjenih) dogodkov pa kar ostaja.
Se pa strinjam, da čim več ljudi sitnari.

Pa tudi IGO na FB se splača stalno drezat, kdaj bo za Androida
evil.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Meni osebno je popolnoma vseeno ali deluje TMC v SLO ali ne, ker si z njim itak prav nič ne moreš pomagat - prej nasprotno, lahko te zavede, da te zaradi domnevne nesreče pošlje iz AC na regionalno cesto in potem se brezveze cijaziš 50 km/h vštric z avtocestnim odsekom, kjer naj bi bila nesreča. To se mi je zgodilo letos in 20 km poti sem imel prečudovit panoramski pogled iz regionalne ceste na popolnoma prazno AC s tekočim prometom. Tisti moment sem mirno snel anteno in jo za nedoločen čas pospravil v predal. Hvala lepa za takšno storitev, da sem zaradi tega na morje vozil 1 uro dlje, namesto, da bi bilo ravno obratno. Ne predstavljam si, da bi to za po vrhu še plačeval. Žalostno, da v 2 letih ni niti najmanjšega napredka okoli tega, glede na to, da smo v EU.

soundi

Pripravnik
22. jun 2010
50
0
6
Malo off topic toda sestavil sem Slovenski iGO Primo paket za iOS naprave pa bi rabil nekaj prostovoljcev, ki bi mi zadevo preizkusili na ipad 2/iphone 4/iphone 4S itd. Naprava mora biti JB in imeti verzijo iOS 4.3 ali novejšo. Pošljite mi na ZS za preizkus.

stojc007

Zelenc'
31. mar 2011
2
0
1
Instaliral sem Primo 2012 na Samsung Galaxy S I9000. Zadeva zelo lepo deluje in ni primerjave s starim iGO.
Moti me le, da mi odreže cca 5mm vsebine po dolžini, kar pomeni, da ni čisto prilagojen za resolucijo
480 x 800, kot jo potrebuje Galaxy S. Ima mogoče kdo rešitev za to?

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Vprašanje: na garminu imam možnost iskanja določenega letališča - v IGO pa te opcije ne najdem
frown-1.gif
. Je potreben kakšen dodaten POI, ker v tem ki ga imam ni možnosti iskanja letališč. Drugače pa dela na SII več kot odlično, samo če bi še letališča mi najdu

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
Vprašanje: na garminu imam možnost iskanja določenega letališča - v IGO pa te opcije ne najdem
frown-1.gif
. Je potreben kakšen dodaten POI, ker v tem ki ga imam ni možnosti iskanja letališč. Drugače pa dela na SII več kot odlično, samo če bi še letališča mi najdu

več...nastavitev zemljevida......oznaka krajev tu je to kar rabiš samo treba obkljukat ?????????????'

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
S tem ti samo pokaže na zemljevidu - ni pa možno iskanje letališča. V meniju kje greš na Najdi - Najdi točke - NI letališč
confused-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
frown-1.gif

Seveda imaš - kot je povedal Popotnik ... od tam naprej pa imaš možnosti iskanja po temah (recimo restavracije, banke ...), spodaj pa še filtre, da narediš hitro iskanje. POI točke so v mapi POI - tam preveri, če imaš datoteko za tisto državo. Obstajajo seveda različne POI datoteke (odvisno od ponudnika zemljevida) in dodatne POI točke.

BTW - kmalu boš na Garmina kar pozabil
evil.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
BTW Jaz sem ga ravnokar prodal,ne potrebujem več odkar imam S3.Sem ga že pozabil,ker me je v zadnjih časih kar velikokrat razočaral.