iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

Ducko74

Zelenc'
15. mar 2016
2
0
1
Hvala za hiter odgovor.
Tudi na to sem že pomislil, vendar se nekako ne znajdem kaj sploh iskati v Sys-u. Popravil sem ga sicer že, ker je "štekalo" osveževanje oziroma je zaslon utripal in to sedaj deluje. To je bilo seveda narejeno po tvojih navodilih, ki sem jih našel na...
Sem pozabil še pripisati da imam nastavljeno na 3D pogled.

Nazadnje urejeno:

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
Pozdrav
Mogoče malo off topic
Kot panavadi se na vas obračam ko kaj zataji. uporabljam iGO Primo 9.6.29.468978 - 16 Dec 2014 včeraj po uradni nadgradnji androida na 6.0.mi igo javi error..
Kaj storiti?
sprasujem se.gif
prilagam link do screencapture
http://shrani.si/f/1e/gk/7Ag4Fvo/capture2016-03-24-19-38-.png

Nazadnje urejeno:

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
Uff hvala Popotnik deluje..
Kaj je že treba za tist napis eliminirat "nočni prevzeti"??

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
imam LG G3, ja če pa onemogočim skin pa deluje bp, kaj lahko uporabljam skin prejšnje verzije?
Prej sem imel še costom welcome logo ki si mi ga ti naredil..
Pri prejšnji verziji sem samo hotel eliminirati tisti napis nočni prevzeti pa se mi je obesil tok da sem ga moral odinštalirat in tega gor dat..

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To so pomembni podatki, ki jih je dobro dati takoj, ko iščeš rešitev za neko težavo.

Tisti nočni napis se da brez težav eliminirat v samem skinu ali z vnosom tega v sys:

[skin_arine]
skin_version=0
skin_new_year=0

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
Dal sem prejšnji skin GjAk_v2.2_AriNe-41pa mi ni delalo sedaj sem zlovdal tvojega in isto?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj s tem skinom: Klik

p.s.
Glede na to, da imava isto verzijo igo in isto resolucijo zaslona telefona je možno samo tole:

- preden si naložil to izraelsko verzijo nisi odstranil pravilno prejšnje verzije ( vsiljeno zapiranje, počisti podatke, odinštaliraš )
- nisi izbrisal mape save in sys in izbrisal device.nng
- po inštalaciji si nekaj spreminjal v sys, da ti skin ne deluje pravilno
- imaš naložen kak custom rom in ne originalnega