iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Motijo me slovaška imena mest, namesto slovenskih. Popotnik je dolgo tega naredil neke datoteke, ki pa jih ni več na Zippyshare.
Ali bi jih lahko še enkrat naložil ?

ajka

Zelenc'
4. mar 2012
11
0
1
Pozdravljeni,
imam težavo in sicer od nadgradnje androida na 6.0 in sicer najprej se mi iGO sploh ni štartal in sem zadevo rešil po zgornjih navodilih (odinštaliral apk - mislim da pravilno, ponovno inštaliral apk, izklop vklop telefona, zagon igo), zadeva mi deluje razen, da mi od začetne do končne točke nariše ravno črto. Če je imel kdo podobno situacijo bi prosil za nasvet.
Hvala in LP

P.S. uporabljam iGO Primo 9.6.29.468978 - 16 Dec 2014; telefon HTC desire 820 in pa skin GjAk_v2.2_AriNe-41.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj narediti tole:

- odstrani skin ( daj ga začasno na Pc )
- še enkrat naredi po zgornjih navodilih kot takrat, ko ti igo po nadgradnji ni delal
- zaženi igo
- ko se prvič normalno zažene ga izklopi in daj nazaj skin
- preveri, če bo sedaj delalo kot mora

ajka

Zelenc'
4. mar 2012
11
0
1
Evo zadeva deluje!
Naredil sem podobno kot prvič, s to razliko da sem zdaj odstranil skin in ga kasneje dodal + prvič sem pozabil izbrisati datoteko device.nng + nisem prepričan da sem prvič pred odstanitvijo iGO počistil podatke...
skratka kaj od tega je pomagalo nevem, važno da iGO deluje kot mora

popotnik hvala pa lep večer

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Že 3 dni se mučim z namestitvijo igo nextgen na telefon (lg g3 lolipop) in tablico (xtab 7x) in mi nikakor ne gre.Celo enkrat mi je uspelo na tablico naredit kot mora pa mi se je zadeva ugašala tako na neke pol ure in sem moral samo spet kliknit na ikonico ,da je spet začelo delovat. Zdaj sem hotel to popravit pa sem še to zahebal in zdaj mi sploh ne deluje. Na LG G3 mi sploh ni šlo že v štartu.

A mi lahko kdo da en printscreen katere datoteke morajo bit kje ,da bi to delovalo, ker mi vedno nekaj manka a s pašnika sem vse popasel, ker če dela ostalim zgleda ,da imam problem jaz.

Hvala v naprej.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Zakaj imam občutek, da si imel še kak skin zraven, ko se ti je ugašalo na pol ure na tablici?
Zakaj se vedno dajo pomanjkljivi podatki o težavi?

Kako naj kdo ve kje imaš težave, če napišeš samo, da ti že v štartu ni šlo, ne napišeš pa kaka napaka se pojavi, kam nalagaš, skratka 1000x ponovljeno kaj vse se mora javit v primeru težav, če pričakuješ kvaliteten odgovor, pa vsakič manjkajo najbolj pomembni podatki.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Dolgo so potrebovali, vendar je sedaj IGO končno na voljo na tržnicah ...
cheer.gif

IGO spletna stran

Cen ni videti nikjer, verjetno te šele ob namestitvi soočijo z njimi
evil.gif

Če bo kdo poskusil, naj sporoči.

globus1

Pripravnik
18. sep 2007
57
0
6
Sem namestil in za začetek dobiš 7 dnevno poskusno različico (mislim da deluje vse), ko to poteče pa je potrebno kupiti paket npr. Evropa z vsemi podatki ( karte itd.) po ceni 29.90 eur. Ne vem pa kako je z ažuriranjem po nakupu. Nisem še nič raziskoval
smile-1.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Je možno da je potrebno ponovno kupiti iGO, kljub temu da sem imel kupljeno staro verzijo EU?
Nikjer ne najdem obnovitve nakupa ali kaj v tem smislu.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@fujtajksel

Prenesi iz google play in naloži in boš videl kam jo bo namestilo, nekako imam občutek, da bo naložilo vse v notranjo.
Karte so po vsej verjetnosti od Here.
Za delovanje iz zunanje pa bo potrebno malo spremenit sys ali, da v samo apk vnesem komando, da bo igo znal delat iz zunanje SD.

@Saeed

Mislim, da bo potreben ponoven nakup, saj prodajalec te verzije po vsej verjetnosti ni isti kot pa tisti od katerega imaš staro verzijo.

p.s.
Če bo kdo kupil polno verzijo, bi ga lepo prosil, če se lahko javi na ZS.

zoki

Pripravnik
23. sep 2007
264
5
18
Piše 2015 Q3 tako, da so verjetno Here karte. Opcija "Slovenia" je velika 11.8 mb, če pove to kaj več komu
smile-1.gif
. Pri nakupu imajo malo butasto napisano, kot da bi kupil samo to verzijo kart. Bi kupil ampak, če to pomeni 4x letno 30e pa se mi zdi absurdno predrago.

Nazadnje urejeno:

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
Mogoče mal off topic

Se mogoče da v sis.txt pobrisati da ne kaže speedlimita sploh na zaslonu? Prosim...
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: