iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
pazil ja, male podvezaj, velike pobrisal podpičje
/storage/external_SD/addons/map

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V mapo addons daj mapo content in v njo mapo map in pot mora potem izgledat takole, ko boš imel odprto mapo map:

/storage/external_SD/addons/content/map

Če ti ne bo delalo, pa lahko narediš takole v sys:

has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/external_SD/addons"
content="/storage/external_SD/addons/content"

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.373
247
63
je kaj novega v iGO Basar 9.18.27.659452 - 24.jun.2016 , da bi ga se splačalo inštalirat? Thx guruji.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če je še kdo kupil Lenovo TAB 2 A7-10F iz LeClerca, preden izgubi živce z inštalacijo iGO nextgen je potrebno tablico nadgradit na Liziko, potem pa gre BP!

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Janchu sem obljubil in obljubo držim:

Basar nextgen se lepo naloži tudi na Wayteq xTAB 7x quad al kaj je že iz zunanje SD s paketom "zunanja SD".
Kako dela pa javim kasneje.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jah, McGiver pač vedno vse zrihta
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ja to bo ja. Ni to bomba, tam rabiš staro plastenko, malo čistil in "fitilj" pa je, seveda še silvertape in švicarski nožek.
smile-1.gif

Še enkrat hvala za online podporo - sem spotoma še ugotovil, da mi je Tlelemach ob prehodu k njim zaklenil podatkovno gostovanje v tujini, ki ga preko telefona (razen z ukaznim nizom) ne moreš izklopit.

neo5468

Pripravnik
17. maj 2016
73
0
6
Smart Manager oz. Knox na galaxy s7 mi konstantno opozarja da je iGo security risk. To je edini app za katerega mi teži, pa imam veliko sranja inštaliranga. Je pa iz pašnika. Še komu ki ima novejše galaxyje to opozarja?

edit: Imajo tudi drugi to težavo in na žalost ni rešitve

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
iGO_Basar_v9.18.27.627562 + Slovenia_TomTom_2016.03_160509 v drugem tunelu iz Konjic proti Dramljam ga vrže ven, enako tudi v Trojanskem tunelu. Dve različni tablici (Wayteq + Lenovo).

Ima še kdo enak problem? Moram še s Here zemljevidom probat.

kibu

Pripravnik
16. sep 2016
30
0
6
Citat:
Uporabnik neo5468 pravi:
Smart Manager oz. Knox na galaxy s7 mi konstantno opozarja da je iGo security risk. To je edini app za katerega mi teži, pa imam veliko sranja inštaliranga. Je pa iz pašnika. Še komu ki ima novejše galaxyje to opozarja?

edit: Imajo tudi drugi to težavo in na žalost ni rešitve

Citat:
Uporabnik karlosSLO pravi:
men tut to opozarja..nevem al bi zbrisu al ne :p hmm

Go to Settings → Application -> Application manager → more -> show system app → com.samsung.android.sm.devicesecurity → storage → clear data, then Settings -> Smart Manager -> Device Security -> Agree EULA. The device must be connected to the Internet and a charger during this process. After approximately 10 minutes, databases for Smart Manager will be updated and the incorrect notification will disappear.

Po eni uri še kr nobenih obvestil. Prej pa vsakih 5min opozorilo glede grožnje.
Prvič spregledal da mora bit na polnilcu pa internet vklopljen (mogoče je bil tud v prvo), potem sem ponovil korake še na polnilcu in internet ON. Zaenkrat zgleda da ne bo več težil. Je blo res nadležno in moteče.

kibu

Pripravnik
16. sep 2016
30
0
6
Pri meni še vedno nič teženja.
Kolk MB podatkov se ti je pa nabralo v com.samsung.android.sm.devicesecurity?
Si oba koraka naredil pravilno, al se je kje kaj zalomlo? (polnilec & internet?)

MTB75

Fizikalc
13. maj 2012
365
25
28
Glede podatkov ne vem, ker sem v fazi preskušanja novega apk.
Sem pa naredil vse po navodilih, zadeva je bila ok, dokler nisem naredil nov security scan, potem se je zoper začelo pojavljat.