iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
sedaj sem odinštaliral program dal vsiljeno zapiranje,počisti podatke sploh več ne obstaja na android 6.0 očitno, in zbrisal device.nng
na novo dal gor najprej bret skina na to še skin in ista pesem...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj še kako drugo igo verzijo ali pa uporabljaj brez skina.

p.s.
Še vedno pa nisi povedal, če imaš originalen rom ali imaš kakega predelanega oziroma, če imaš xposed naložen, ta je znal včasih delat težave.
Skratka, malo se poigraj z drugimi verzijami ali naloži nazaj tisto, s katero ti je vse delalo.

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
e če pa to nardim pa dela normalno, seprav original ux preimenoval na ux1 in nova ux z samo skin datoteka not in dela

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
dej mi samo še povej kako mora biti poimenovana mapa za costom logo mislem da sem jo našel pa je ime spremenjeno
vem da gre v ux samo kako ime mora imet?

krip

Pripravnik
16. jul 2014
78
0
6
al se motim da gre v ux folder?? a verjeten gre v data ne?

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Poglej od spodaj navzgor moj drugi post: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1941766/page/0/fpart/2/vc/1

Imamo pa pripete teme za skine in za logo, le malo je potrebno pogledat zraven te teme
wink-1.gif

p.s.
To je to iz moje strani, sedaj grem uživat praznične dni, daleč proč od računalnika
smile-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Je normalno, da Primo šteka na G3-ju? Naložil sem zadnjo verzijo za večje resolucije.
Pri NextGen pa so vse zadeve, tiste 3 črtice in črke reees majhne... Nikjer ne najdem opcije, da se to poveča, verjetno je treba sys urediti?