iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Telefoni imajo ponavadi nastavljen v gps.conf nastavitve od države v kateri so ga izdelali in zato tako dolgo traja, da najde satelite.
Gps fix pomaga vendar je to zamudno delo, hitrejše je, če imaš rootano napravo in da vržeš gps.conf za Slovenijo v telefon in ti najde gps satelite hitreje.

Sem dal v priponko paket z gps.conf za Slovenijo in navodila zraven.

@popotnik, lahko prosim, narediš en hiter vpogleda v tole verzijo datoteke gps.conf in izraziš mnenje?

Datoteka kot taka je precej večja, kot tista tvoja, in vesel bi bil, če bi izdal skrivnost, katera je "boljša" - seveda teoretično.
cool-1.gif

Hvala

Priponke

• 2357490-gps.rar
    591 bajtov · Ogledi: 280
Nazadnje urejeno:

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Imam eno vprašanje oziroma potrebujem pomoč.Menjal sem telefon in ne vem kje pogledat za IGO,ki je enostavn za inštalacijo,torej apk pritisni in naredi vse sam in kje ga dobit.telefon je Huawei P8 android 5.0.1,resolucija1080 x1920.Hvala za odgovor in pomoč.
PS
Teka je že tolko tle,da sem po branju čisto zmešan,preveč podatkov in verzij za mojo glavo. Lp stole

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Zdravo
Jaz imam pa drug problem.Imam xperio z3 compact, pri uporabi navigacije igo primo israel v avtu ce me kdo kliče takoj zamrzne telefon oz. Navigacija, pri uporabi igo nextgen pa ne, prosim za pomoč.

Gladiac

Zelenc'
5. dec 2007
26
0
1
Smlednik
Priznam, da nisem prebral kompletnega posta ampak 121 strani je res malo preveč :D
Mogoče kdo lahko pove, kako prekopirat zgodovino iz prejšnje verzije na nextgen?

Hvala!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Temo bereš od zadaj naprej in ne bo več 121 strani za pregledat
wink-1.gif

Citat:

Save mapa pri primotu in nextgenu se razlikuje zato samo copy/paste mape save ne deluje.

Prvi razdelek je primo, za znakom ---> je nextgen pot, kamor prilepiš datoteko iz primota.

save/profiles/01/userlists/user_position_list.txt ---> save/profiles/01/userlists/user_position_list.txt

save/profiles/01/userlists/user_poi_search_params.txt ---> save/profiles/01/userlists/user_poi_search_params.txt

save/profiles/01/user.upoi ---> save/profiles/01/users/00/user.upoi

save/profiles/01/cityhistory_v4.sav ---> save/profiles/01/users/00/cityhistory_v4.sav

save/profiles/01/street_history.sav ---> save/profiles/01/users/00/street_history.sav

save/profiles/01/history.sav ---> save/profiles/01/users/00/history.sav.sav

Pri zadnjem history.sav.sav ni napaka ampak mora biti podvojena končnica, ker drugače ne deluje.

Napisane so vse poti, nekaterih ali nimaš ali ne boš rabil, zato si poglej pravilno mesto kopiranja za tisto kar rabiš.

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Pozdrav. Imam vprašanje glede tomtom zemljevidov. a moram imeti v mapi (map) tudi zemljevide z imenom eastern europe ali je dovolj samo posamezna država npr. slovaška? (glej sliko spodaj). Kaj pa je basemap? a je to neka osnovna mapa, ki mora bit prisotna ali jo lahko zbrišem?

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
sem preveril. ne piše mi nič uporabnega. kaj če bi mi raje odgovoril kot,da me pošiljaš na neke druge strani? enostaven da ali ne je enostavno napisat.

Nazadnje urejeno:

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
pol pa tak povej, da treba pogledat sosednjo temo ne pa igo wiki. jaz sem šel gledat na wikipedio. ne poznamo vsi tega foruma na pamet.

Ducko74

Zelenc'
15. mar 2016
2
0
1
Pozdravljeni,

ker sem si umislil nov telefon je bilo potrebno na novo naložiti navigacijo iGO Primo.
iGO uporabljam že precej dolgo, tako da je definitivno nepogrešljiva na mojem aparatu.
Pri novi namestitvi se mi je pojavila težava, da ne deluje »Smart Zoom«. Se pravi ko upočasniš oziroma se približaš cilju, križišču ne naredi zooma.
Uporabljam iGO Primo 9.6.29.483387, zemljevide Here 2015 Q3, telefonski aparat pa je Galaxy S7.
Nastavitve sem se »prepisal« iz starega HTC telefona (tu namreč zoom deluje tako kot mora) kjer je bila nameščena samo malce starejša verzija iGO Primo 9.6.22.317625. Karta je enaka kot na novejšem telefona.

Morda kaka ideja kako rešiti »težavo«, oziroma zakaj zoom ne deluje. Že vnaprej hvala.

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
verjetno je v prejšni verziji dodana kakšna dodatna vrstica v sys, ki je v novi ni. Najbolje je primerjat staro z novo in boš našel morebiten vnos, ki ga samo kopiraš v sys od nove verzije.