iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

mattt

Zelenc'
14. jul 2015
6
0
1
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Daje ti jih v Slovaščini zaradi napačnega kodiranja karte, ker je nekdo pri NNG naredil napako, ki se vleče že kar nekaj časa in se ne premakne na bolje.

p.s.
Predvidevam, da imaš to težavo s here kartami?

jp..

A je kakšna rešitev za to ?

danielsendler

Pripravnik
4. mar 2012
183
0
16
Jaz pa sem naletel na naslednji problem, no , mogoče sem sam kaj zašuštral
wink-1.gif
. Uporabljam iGO Primo 9.6.22.317625 - 25 Jul 2013, opazil pa sem, da mi vodenje za tovornjaka ne kaže omejitve npr za prepoved prehitevanja. Vem da mi je to pred časom kazalo, ker pa je vse skupaj že postalo avtomatizem, ne vem kdaj se je to začelo. Res je da uporabljam stari igo, pa vseeno prej je delalo. Uporabljam nove here karte. Na mobitelu pa imam iste karte, isti skin, le verzija igota je najnovejša, tu pa vse lepo kaže. Verjamem, da je samo kaka caka, jaz jo ne ugotovim. Help?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
potem pa verjetno manjka licenca, ki omogoči "truck" atribute. Preveri v vizitki - o programu - več - vsebina; če so dodatki za kamion obarvani rdeče, potem veš kje si. V tem primeru se javi na ZS, da ti pošljem..

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
potem pa predlagam, da pobrišeš mapo save in ponovno zaženeš iGO. Si boš pač moral znova nastavit profil itd..potem še enkrat simuliraj na obeh napravah identično ruto, da vidiš, če bo rezultat enak. Pred brisanjem save mape si shrani priljubljene (če jih imaš). Druge ideje nimam.

danielsendler

Pripravnik
4. mar 2012
183
0
16
Sem naredil predlagano, tudi še enkrat naložil gor mape in ftr, naredil simulacijo, pa je še vedno isto. Mislim, da je nekaj v zvezi kodiranja spremenjeno in tako stari igo ne zna prebrati vsega. Opazil sem, da ko pride v simulaciji do predora proti LJ, bi se morala izrisati prepoved za tovornjake, namesto tega pa napiše unknown object type

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Potem je dejansko nekaj narobe v sami kodi programa ali v skinu, saj ta napaka se po mojem navezuje na skin. Predlagam, da naložiš novo verzijo iGO Primo 9.6.29.483387 - 31.Jan.2015 pa boš imel prej rešen problem, kot pa da raziskuješ vzroke in testiraš morebitne rešitve.

danielsendler

Pripravnik
4. mar 2012
183
0
16
Problem bo rešen, ampak še vedno se mi ne dopade vodenje okrog riti v žep pri teh novih verzijah, vsaj kar se tovornjaka tiče

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bo kdo zasledil gena icarnav oziroma nextgen verzijo, ne se trudit z njo, ker pol stvari ne dela.

Deluje: samo karta, bajte in poi in to je to.
NE deluje: vsi ostali dodatki, dem in tmc

Neuporabna zadeva zaenkrat.

sosko

Fizikalc
11. sep 2007
1.316
0
36
52
Koper
gdcapris.slohosting.com
Pojavila se mi je težava z glasovnim vodenjem. Po določenem času se le to izklopi in ga je potrebno v nastavitvah ponovno vklopiti. Ali se da zadeva kako rešiti v sistemski datoteki da se to nebi dogajalo?