iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Vsaka nova proba da novo resolucijo
uf-1.gif

Preveri ZS
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Nekje ti nekaj ne prime ali nekaj preskočiš.

Privzeto v sys izgleda takole:

[android]
;fullscreen=1
;tablet=1

Ko prideš v navodilih do tega, da izbrišeš podpičja, mora izgledat takole:

[android]
fullscreen=1
tablet=1

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Sedaj je pa zadeva sledeča ko zaženem pokončno nič ne reže če pa obrnem vrže ven
ko pa zaženem ležeče tudi nič ne reže če pa obrnem pa napiše sledeč eror
sem preveru sys in je uredu

zajeta-slika1.jpg

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
zdej pa obraæa ampak reže sliko ni nobenga gumba meni....
LEŽEČE JE UREDU

Nazadnje urejeno:

BoRiiS

Pripravnik
6. jun 2011
95
0
6
Evo snel sem iz P... iGO Primo 9.6.29.483387 - 31.Jan.2015 prej vse pobrisal mapo in vse ostalo skopiral mapo IGO iz P... inštaleral tvoj apk iGO_Israel_9.6.29.483387_7Qv1 SYS pustil kakor je in DELUJE

Ko sem dal iz P... tudi orginal apk ki je v mapi igo je v pokončnem bila polovična slika po brisanju v sys pa eror.

Ej ful ti HVALA za tvoj dvodnevni trud

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Saj ne morem verjet koliko preglavic je delala ta tablica a na koncu začela delovat z nastavitvami, ki so bile že od samega začetka prave, oziroma na voljo, da bi jih iGO uporabil.

Torej, povzetek te odisejade je sledeč:

- iGO si ni znal sam nastavit pravilne resolucije
- ko sva dala v apk resolucijo 1024x527 in 600x976 ( isto ima xtab 7X, ki pa si jo sam nastavi ) je pa začelo normalno delovat

Originalna apk iz paketa bi si morala sama nastavit resolucijo in z njo tudi vse delat, ampak zakaj na tvoji tablici tega ni naredila, pa se mi niti približno ne sanja, ker na 7x dela čisto normalno.

Vsak način s katerim sva probala videt resolucijo, nama je prikazal drugačno in zato je tudi bilo toliko probavanja.
S predzadnjo, ko si rekel, da je ležeče vredu ( nastavljeno je bilo: 1024x527 in 600x951) pokončno so pa manjkali gumbi, mi ni več nič druga preostalo kot pa probat vnest identično resolucijo kot jo uporablja 7x.

Na najino srečo je zadeva začela delovat
smile-1.gif

Hvala ti za voljo in vztrajnost, ker bo sigurno še komu prišlo prav
wink-1.gif

Josko

Zelenc'
23. feb 2009
22
2
3
A je možno še meni pomagat kako glede te nove XTAB 7X. Danes nabavil, ker je stara 5" šla po gobe. Vsaj sys.txt bi rabil, ostalo bom že nekak. No tudi apk bi prav prišel. Instaliral bi pa na EXTSDcard, da mam več notranjega spomina. Mapo addons mam že pripravljeno. Hvala za vsak ZS dobrotniku

mattt

Zelenc'
14. jul 2015
6
0
1
Pozdravljeni

Katere mape priporočate za bivšo jugo oz. katere so najbolj ažurne? Potreboval bi predvsem Hrvaška, Srbija, Makedonija in Grčija...
Zadnje mape, ki jih najdem od TopMap so 2014.12, vendar ni vključena Makedonija..

Hvala za odgovor!

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Malo sem ven iz tega .... za ex Yu vidim da priporočate HERE, kaj pa za SLO in ITA (te dve bi jst potreboval) ...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Daje ti jih v Slovaščini zaradi napačnega kodiranja karte, ker je nekdo pri NNG naredil napako, ki se vleče že kar nekaj časa in se ne premakne na bolje.

p.s.
Predvidevam, da imaš to težavo s here kartami?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Daje ti jih v Slovaščini zaradi napačnega kodiranja karte, ker je nekdo pri NNG naredil napako, ki se vleče že kar nekaj časa in se ne premakne na bolje.

p.s.
Predvidevam, da imaš to težavo s here kartami?

jp..