iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

ales1971

Zelenc'
17. feb 2010
2
0
1
Pozdravljeni!
kolega ima telefon samsung note 3 neo,resolucijo ima 720 x 1280 ,
katero resolucijo Igo dam gor na kartico?

Nazadnje urejeno:

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Imam problem z rootom na sony xperi model D2303.

Imam vstavljeno SD kartico 32 GB preizkušal sem različne programe za root SD in ne zagrabi. Prosim dobrega strokovnjaka za pomoč, rad bi si tudi naložil iGO na telefon.

Pusti mi možnost prenos podatkov-aplikacij na SD, ko zaženem pa mi odgovori ''Program ni bilo mogoče premakniti''

Nekaj sem našel na youtube a je preveč zakomlicirano in za mene nerazmevajoče.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na xda poišči tvoj telefon in boš našel navodila korak po korak kako rootat napravo.
iGO naložiš na notranjo SD ali zunanjo, za obe varijanti obstajata apk in za iGO ne rabiš imet rootanega telefona, da bi ti le ta delal iz zunanje SD.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Poglej Tukaj in boš našel postopke za rootat tvojo napravo
wink-1.gif

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Pozdravljeni mojstri zahvaljujem vam se za pomoč vse dela kot urica

Mislil sem včeraj ponoči porihtati Xperio a žal nisem mogel, ker sem moral pisati domačo nalogo, če je jaz nebi izpisal bi pa sosed zadevo porihtal. Tako da sem moral nemudoma pustiti delo na računalniku in se lotiti domače naloge.

zato sem šele zdaj Xperio porihtal in to tako da sem iGO naložil po drugemu postopku na SD Android/data ... tako da je sedaj moja porihtana, Xperia porihtana kaj naj lepšega človek zaželi.

ŠE ENKRAT VAM VELIKO HVALA IN VSAKO DOBRO!!!!!!!

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Pozdravljeni,

prej nisem bil tako pozoren a ko me je prijatelj opozoril da iGO v križišču ne navigira tako kot recimo navigon sem postal pozoren tudi jaz in moral potrdit njegovo zapažane.

Izpostavim problem:
Ko se v križišče pripelješ in tedaj ko je treba zaviti levo ali desno te iGO navigira in ti reče ''v naslednjemu križišču zavi levo oz. desno'' bi morala Katja reči tako kot pri navigonu ''sedaj zavite levo oz. desno''

Manj izkušeni ali tisti ki manj uporabljajo navigacijo lahko imajo problem.

Ko si ti že v križišču in moraš zaviti levo-desno ti pa Katja reče v naslednjemu, to se pravi od tega križišča še eno križišče naprej. Eni to tak razumejo, pa tudi imajo prav, zaradi tega ker reče ''v naslednjemu'' to se pravi za temu križišču.

Bolj prav-natančno bi bilo če bi Katja rekla ''sedaj, tukaj, zdaj, ali pa zavite levo oz. desno'' v trenutku ko je treba res zavit nekam. Problem zna nastati v mestih ki je več strnjenih zaporednih križišč enih za drugim.

Sprašujem če se da ta napaka nekak odpravit?

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Za tisti trenutek, ko bi bilo treba zaviti levo ali desno, da ti šele pove je pa mal pozno se ti ne zdi. Kaj bi bilo, če bi moral zaviti levo ali desno ti pa voziš po sredinskem pasu?

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Sploh nisem vedel da je ta problem že obravnavan na forumu, saj jaz nisem zasledil.

Bom prošunjal in pogledal zadevo

Hvala za inf.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kako ne najdeš, če pa prav bode v oči?

Napisal si, da imaš probleme z glasovnim vodenjem .

Torej išči te teme.

p.s.
Malo več truda bo potrebno vložit, da zadevo najdeš.
Sedaj boš videl kako je nama z Janchem, ko iščeva rešitve in preizkušava vsega vraga, da bi vsem vse delalo.
Edina razlika je, da nama z Janchem nihče ne daje hintov, tako kot jih jaz sedaj tebi.

p.s.2
Imam za tebe že od 13:30 pripravljeno novo to kar želiš, ampak čakam, da prvo najdeš kje smo to že obravnavali
cool-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
>>>>>Imam za tebe že od 13:30 pripravljeno novo to kar želiš, ampak čakam, da prvo najdeš kje smo to že obravnavali
cool-1.gif

Po mojem bo tudi zame.
nahrung002.gif

Sem si naložil Igo na Galaxy S4 na SD kartico. Naložil tudi skin. Zemljevide (že tu je bilo treba naštudirati kar precej navodil). Nisem pa še preveril, kdaj ta ženska reče, naj zavijem.
smile-1.gif

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Nimam problem z glasovnim vodenjem sam sem izpostavil problem kolege oz dololočenih ljudi da jih moti glasovao vodenje.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.439
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Veliko uporabnikov spregleda eno ključno nastavitev, kar se tiče frekvence opozarjanja glasovnega vodenja. Namreč v zvočnih nastavitvah - napredne nastavitve - omogočite funkcijo "napovej razdaljo pred naslednjim zavojem". S to nastavitvijo iGO potem vedno vsaj 2x in pravočasno napove manever, da je (vsaj po mojem mnenju) vedno dovolj časa za reakcijo. Je pa ta funkcija vedno privzeto
že omogočena (komanda v sys datoteki) na vseh iGO paketih, ki se distribuirajo po znanih slovenskih pašnikih..
wink-1.gif