iGO NAVIGACIJA - Wiki by Janch

Asparagus

Zelenc'
11. jun 2013
14
0
1
Janch, HVALA!!!

Lahko uporabim svoj ličencni Sygic in kopiram samo vse ostalo? Verjetno je podoben način kot pri iGO, mape se tudi lahko kopirajo poljubno in po potrebi, da nimaš tistega, kar pač v danem trenutku ne rabiš?
Upam, da bo to še za koga drugega zanimivo...

Asparagus

Zelenc'
11. jun 2013
14
0
1
Ne gre...ko imam vse skopirano na pomnilnik telefona in instaliran Sygic Truck, se pojavi tole..."processing of downloaded data from google play failed" in pol je aus....

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.444
805
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ni mi najbolj jasno, zakaj debatiramo o Sygic navigaciji v iGO temi
confused-1.gif
Sicer pa skoraj 100 prenosov in praktično nobenega komentarja, da kaj nebi delalo..tudi jaz sem testiral in je delovalo b.p. Glede na to, da pa praviš, da uporabljaš original aplikacijo, pa ti žal ne znam odgovoriti, saj se lahko program odziva drugače kot pri crack*ed verzija. Če želiš naložit NavteQ zemljevide na svojo licenčno verzijo programa, pazi, da poleg želenih držav skopiraš še obvezno osnovno karto WCL ter content.info ki pripadata navteQ 2012.09 verziji.

Asparagus

Zelenc'
11. jun 2013
14
0
1
Sem vzel originalno vse skupaj in se je pojavil tisti napis...tudi mojo licenčno sem prej deinstaliral za vsak slučaj...bom še malo eksperimentiral...mam občutek, da se hoče tista crack"ed verzija prej nekak povezati s Google play store in ko to ne gre, se pojavi tisti napis...pa vseeno hvala in zaradi mene, se lahko tile posti pobrišejo...

JaniSOL

Zelenc'
5. apr 2009
10
0
1
Živjo,

zanima me, zakaj se Primo 2.4 tako počasi naloži. Gre za aftermarket China 2DIN avtoradio, brez TMC, Primo 2.0 se je naložil kolikor toliko hitro, 2.4 se pa kar nekaj upira - tudi dve minuti.

In še eno vprašanje, na katerega nisem dobil direktnega odgovora: je potrebno na SD kartico Primo naložiti v svojo mapo, ali je lahko root kartice tudi root Prima?

hvala in lep dan še naprej,

Jani

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Super bi bilo, ko bi v prvi post dodal še ta navodila

quote]Uporabnik popotnik pravi:
Za vse, ki se prvič srečujete z iGO Primo so tukaj navodila, ki si jih dobro prečitajte, ker je opisano vse kje se kaj nastavlja. Primo Navodila

[/QUOTE]

rodizi

Zelenc'
8. okt 2011
9
0
1
Moja težava pa je sledeča: izbira črke pri hišni številki naslova.

Na vseh napravah je naložena enaka mapa Slovenije (monolit) in enaka "FPA" datoteka (monolit).
Na mojem MIO Moov 600 stvar deluje in prav tako na mojem android telefonu. Zatakne pa se pri Wayteq x960BT. Trem kolegom sem naložil na Wayteqa iGO Primo. Eden ima možnost izbire črke pri naslovu, pri dveh pa (pri istem naslovu) te možnosti ni!

Ima kdo idejo, kje sem ga polomil?

Hvala in LP
Dare

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.444
805
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Mogoče je problem z licencami na drugih dveh napravah. Preveri informacije o vsebini - če je iskanje po vrstah naslova obarvano z rdečo, potem pomeni, da je problem licencami ali pa FPA datoteke nimaš od istega map providerja.

rodizi

Zelenc'
8. okt 2011
9
0
1
Obema hvala za nasvete, vendar bom lahko povratno informacijo dal šele, ko se dokopljem obeh naprav (zaradi dopustov in prebivanja v različnih krajih se le stežka srečamo)!

LP
Dare

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Imam še eno vprašanje glede glasovnega vodenja v iGo Primu (paket Mirko Katja V 235214 pojačano za 6 dB): ali še komu javlja: v krožišču zavijte levo in nato uporabite 3. izhod? To navodilo je popolnoma narobe, kajti v krožišče ne smeš zaviti nikoli LEVO, ampak vedno samo DESNO. In če je levo zavijanje namenjeno 3. izhodu - tudi tam smeš zaviti le DESNO, kajti levo ne moreš.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bi pogledal tole temo, bi videl v prvem postu, da imaš za krožišče levo in desno: Klik

Poglej spodaj opis kako je bilo v Katji in kaj se je potem spremenilo za Kajo.

Kaj če uporabiš prvi izvoz ti tudi prvo reče zavijte levo in nato uporabite 1 izhod?

Kako se pravilno razvrstiš v krožnem prometu: Razvrščanje v rondoju

Torej primer za 3 izhod:

v krožnem zavijte Levo = uporabi notranji pas ( levi )

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Za dvo- ali večpasovna krožišča razumem, kaj pa za krožišče, ki ima en vozni pas? Tako je eno od krožišč v sosednji avstrijski Radgoni in prav tam sem postal pozoren na to napoved.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če na navigaciji približaš krožišče boš opazil da nima vrisanih pasov torej je navigacijskemu programu tisto krožišče z enim pasom enako tistemu z dvema ali več in ti pove isto govorno komando.

Če te to pri iGO moti, si nabaviš Garmin napravo, ki ti pove le to: " zapeljite v krožišče in izberite tretji izvoz "

p.s.
Lahko pa pošlješ mail proizvajalcu kart in na Naviextra da naj porihtajo pasove v krožnih ali pa da naj spremenijo govorne ukaze.
Slednje lahko narediš tudi sam, če odpreš voice datoteko in odstraniš zvokovno datoteko za levo v krožišču in pa izbrišeš stringe iz config_database.lua

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Iščem idejo, kako rešiti nadležno opozarjanje na radarje. Meni bi povsem zadoščalo, da malo pred potencialnim radarjem začivka in potem ne teži več.
Sedaj pa (uporabljam zadnjo verzijo za Androida) ob približevanju stalno nekaj piska. In če je podatkov za radarje na kakšnem delu več, je tega piskanja vrh glave.
Malo sem brskal po spletu za nastavitve v SYS.TXT in ima neke nastavitve ([Repeat_notice]), ki bi mogoče lahko bila za to.
Kakšna druga ideja? Ima mogoče kakšen skin to rešeno?
Preimenovanje datoteke ni rešitev, ker se obvestilo očitno ponavlja.