iGO NAVIGACIJA - Wiki by Janch

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pod več/nastavitve/Zvoki in opozorila/Glasnost/ na koliko imaš Opozor. piski?
Pod več/nastavitve/Zvoki in opozorila/Nastavitve alarmnih točk/ imaš kljukico pri opozorila za alarmne točke?

Če imaš dovolj na glas in kljukico pri alarmnih točkah, potem probaj v sys.txt nastavit pri is_spoken=1 v is_spoken=0

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.445
806
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pod več/nastavitve/Zvoki in opozorila/Nastavitve alarmnih točk/ imaš kljukico pri opozorila za alarmne točke?

če tega nebi imel omogočenega, nebi niti mogel do nadalnjih nastavitev in to lahko ureja, kot je napisal

Citat:
Uporabnik Asparagus pravi:
Mam nastavljeno na zvočno in vidno in opozorilo na ob približevanju...

Sicer pa v sys preveri, kako imaš res nastavljeno glede opozoril. Takole bi naj izgledalo pravilno:

[warning]
speedcam_enabled=1
speedcam_warning=1
is_spoken=0

Asparagus

Zelenc'
11. jun 2013
14
0
1
hvala obema za trud, vse sem imel nastavljeno in obkljukano, samo v sys datoteki je bilo tisto is spoken na 1, bom še to probal dat na 0 in javim,
ali moram predtem pobrisati tudi datoteko save, al ne?!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Najboljše je, če jo pobrišeš, ker potem zagotovo veš, da se bo primo zagnal čisto na sveže.

p.s.
si preveril pod Pod več/nastavitve/Zvoki in opozorila/Glasnost/ če imaš opozorilne piske na full?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Meni se staljno bolj dozdeva, da tebi tudi zvok med vodenjem ne deluje.
Si že naredil kako probo med vožnjo in preveril, če ti deluje glasovno vodenje?

preveri v sys.txt pod razdelkom [android] če imaš tale zapis: navigation_audio_stream=4 če imaš slučajno 3 spremeni to v 4 in shrani.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Koliko je pa pri Igo pomembna Basemap? Toliko ali še manj kot pri Garminu = NIČ?

Pravkar sem snel Basemap_83_NIMA_2012.03_130225.fbl in me zanima, če sem s tem sploh kaj pridobil?
cool-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pri iGO basemap dejansko ne potrebuješ medtem, ko pri Garminu, če je nimaš boš imel velike probleme, ko boš hotel izklopit ali preklopit med kartami.

Basemap v navigacijah pride prav za tiste države za katere nimate naloženih kart, da vam prikaže glavne ceste v tej državi.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pri iGO basemap dejansko ne potrebuješ medtem, ko pri Garminu, če je nimaš boš imel velike probleme, ko boš hotel izklopit ali preklopit med kartami.

Basemap v navigacijah pride prav za tiste države za katere nimate naloženih kart, da vam prikaže glavne ceste v tej državi.

To me je zanimalo, hvala!

Flukturr

Zelenc'
18. sep 2008
13
0
1
Morda kdo ve, se da v sys kaj spremeniti, ko poslušam MP3 in mi hkrati dela navigacija (Primo 2.4 na WIN CE6), je zvoj vodenja veliko tišji kot pa zvok MP3. Imam pa vse zvoke na največ. Če zmanjšam 'glavni' zvok se ustrezno znioža tuddi jakost vodenja, tako da sem v začaranem krogu.

Da ne zapletem - obstaja nastavitec sys za možnost, da npr. MP3 dela z jakostjo 3/4 drsnika, vodenje pa 4/4 drsnika, torej da je vodnje bolj naglas kot MP3?

Hvala,
F.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Citat:
Uporabnik Asparagus pravi:
sem in so, no bom pa vse to sprobal kar sta predlagala in poročam...zaenkrat hvala...

Si kaj ugotovil? Od par zadnjih verzij imam tudi sam same probleme z opozorili za alarme.
Tudi meni se speedcam izrisuje normalno.Na fiksne hitrostne kamere na avtocesti sploh ne piska. Imam nastavljeno zvok na FULL, opozorila vklopljena, ikone na zemljevidu so, piska pa ne.
Glasovno vodenje deluje super.

Kje bi lahko dobil SYS.txt datoteko, ki deluje zvok. Sam sem probal nekaj spreminjat po SYS.txt ampak brez uspeha.

LP

Asparagus

Zelenc'
11. jun 2013
14
0
1
Ni šlo drugače, kot pa da sem montiral novo verzijo, oziroma z novo prepisal mojo prejšnjo...zahvala gre popotniku, če te v tej smeri zanima več, lahko na zs...

n3m3basat

Zelenc'
4. nov 2013
3
0
1
Pozdravljen folk,

Sem nov na forumu in nov z temi navigacijami. Imam problem in sicer. Imam Wayteq x850, na 4GB SD kartico naložen iGO Primo 2.0. International edition.Kadar zaženem iGO se mi izpiše: Map initialisation error. Map files cannot be found! Torej, uporabil sem R3 Europe Navteq 2013.Q2 mape, in sem .fbl file oz. zemljevide kopiral v Primo2/content/map... nimam več idej kaj bi blo narobe.

Prosim za kakšno pomoč.
smile-1.gif